vlag IsraëlAls eerste website van Nederland brengt Zoovaria ALLE uitjes die diergericht zijn in kaart. Dus echt alles wat met een dagje uit tussen de dieren te maken heeft van Aquarium tot en met Zoo.
En niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten, zoals Israël!

Zo benoemen we alle dierenparken, aquaria,vogelparken, vlindertuinen en reptielen parken, maar ook hebben we musea benoemd die vooral dieren als hoofdthema hebben. Maar ook hebben we diverse opvangcentra overzichtelijk neergezet, waar u de dieren kunt bezoeken.  Leuk voor als u in Israël op vakantie bent.

Kortom Zoovaria bied u alles voor een leuk dagje uit tussen de  dieren in Nederland maar ook over onze landsgrenzen.

Omdat er zoveel soorten uitjes zijn op het gebied van dieren hebben we de parken ondergebracht onder een van de koppen hieronder. Sommige parken komen zelfs onder meerdere koppen voor. De parken die vet gedrukt staan hebben een eigen pagina in het Nederlands. Met hierop meer informatie over het park, de geschiedenis, openingstijden, parkplattegrond, entreeprijzen en nog veel meer!

Natuurlijk wensen wij van Zoovaria u veel plezier in een van deze parken!
Vergeet u dan niet om uw foto’s in onze speciale Facebookgroep te delen? Kijk onderaan op deze pagina hoe u dat kunt doen!

(NB we zijn druk bezig elk park een eigen pagina te geven. De parken die vet gedrukt zijn hebben inmiddels al een eigen pagina waar je meer informatie over het park kan vinden! De licht gedrukte parken linken, tot dat het park een eigen pagina heeft, voorlopig door naar de website van het park)

 

Alle dagjes uit tussen dieren in Israël op kaart

Klik op de + of – om in of uit te zoomen.
Klik linksboven op het vierkantje voor een overzicht van alle parken (per categorie) en de linken naar meer informatie. U kunt natuurlijk ook op een stip op de kaart drukken.
Klik op t woord Google voor een routeplanner.

 

 

Helaas hebben we nog geen safaripark gevonden.

Zijn we er een vergeten neem dan contact met ons op

 

In deze categorie vallen alle overdekte vlindertuinen. Soms hebben de parken naast vlinders ook andere dieren in hun collectie.

Helaas hebben we nog geen tropische vlindertuin gevonden

Zijn we er een vergeten neem dan contact met ons op

 

Helaas hebben we nog geen reptielenpark gevonden.

Zijn we er een park vergeten neem dan contact met ons op

 

In deze categorie vallen de parken waar hoofdzakelijk vogels te zien zijn. Sommige parken hebben naast vogels ook andere diersoorten

Helaas hebben we nog geen vogelpark gevonden.

Zijn we een Park vergeten neem dan contact met ons op

 

Helaas hebben we nog geen wildpark gevonden.

Zijn we er een vergeten neem dan contact met ons op

 

In deze categorie vallen de parken die niet zo gauw in te delen zijn in een van de andere categorieën. Vaak zijn het bedrijven die 1 diersoort hebben en bedrijven die dieren houden naast hun eigenlijke functie als bijvoorbeeld horeca of speelpark

Helaas hebben we nog geen overig dierenpark gevonden.

Zijn we een park vergeten neem dan contact met ons op.

 

In deze Categorie vindt u parken die wilde dieren opvangen, bijvoorbeeld als ze door de douane in beslag worden genomen of wanneer eigenaren er afstand van doen.

We werken nog aan een lijst met opvangcentra. Nog even geduld aub.

Zijn we er een vergeten neem dan contact met ons op

 

In deze categorie vallen musea waar dieren te zien zijn. Meestal gaat het om natuur historische musea, maar ook bezoekerscentra en regionale musea.

We werken nog aan en lijst met muse, nog een ogenblik geduld aub

Zijn we er een vergeten neem dan contact met ons op.

 

Aan deze categorie wordt nog gewerkt.

Even geduld dus nog aub

  1. Arche Warder (Park voor zeldzame huisdierrassen)
  2. Haustierpark Lelkendorf
Ondanks de grote zorg die wij aan deze site besteden kan t zijn dat wij een park over het hoofd hebben gezien die wel op de website genoemd had moeten worden.
Ken jij zo’n park of exploiteert u er een en wilt u dat deze een plekje krijgt op onze website? Neem dan contact met ons op. Wij zullen dan bekijken of het park toegevoegd kan worden aan deze lijst. Zo bouwen wij samen aan de grootste lijst van Nederland.
Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar de foto’s van uw bezoek aan een van de parken, musea, kinderboerderijen etc.!

Wil je je foto’s graag ook delen met anderen? Zet dan ook jouw foto’s in onze speciale Facebookgroep: Zoovaria: Passie voor dierentuinen en diergerelateerde dagjes uit, zo kunnen duizenden andere mensen ook van jouw foto’s genieten.
De mooiste foto’s delen we dan natuurlijk ook op onze eigen Zoovaria Facebookpagina!

Geen Facebook? Mail je 5 beste foto’s naar info@zoovaria.com en geef duidelijk aan dat we je foto’s mogen delen!

Geschiedenis van dierenparken:

In de loop der jaren zijn er diverse dierentuinen geweest die om uiteenlopende redenen de poorten hebben moeten sluiten. wij hebben een gedeelte van deze site daarom ook ingericht als een soort van ‘eerbetoon’ aan deze parken.

Advertentie

Zoovaria events

Advertentie

adverteren op zoovaria.com