Wildparken in DuitslandWildparken in België.

België is niet zo heel groot maar heeft toch redelijk prachtige natuurgebieden en kent daardoor vele wildparken. Van hele grote naar hele kleine. De meeste hebben echt een uitgebreid aanbod aan dieren en.  Er zijn parken die gespecialiseerd zijn in specifieke diersoorten anderen hebben verschillende diersoorten Hieronder staan de Belgische wildparken op alfabetische volgorde. Binnenkort krijgen alle wildparken een eigen pagina. Wanneer deze af zijn kunt u op de naam van het park klikken voor meer informatie. Tot die tijd wordt u doorgeleid naar de website van het park (als deze beschikbaar is)

Natuurlijk wensen wij van Zoovaria u veel plezier in een van deze parken!
Vergeet u dan niet om uw foto’s in onze Facebookgroep te delen? Wilt u weten hoe kijk dan onderaan op deze pagina.

Elk park krijgt straks een eigen pagina met meer informatie en leuke weetjes. Tot die tijd wordt u als u op de naam van het park klikt doorgeleid naar hun website!Wildparken in België op kaart

Druk op + of – om in en uit te zoomen!
Druk Linksboven op het vierkantje met pijltje voor meer informatie, een overzicht van alle parken en de linken naar de websites van de parken!
Ondanks de grote zorg die wij aan deze site besteden kan t zijn dat wij een Wildpark over het hoofd hebben gezien die wel op de website genoemd had moeten worden.
Kent u zo’n park of exploiteert u er een en wilt u dat deze een plekje krijgt op onze website? Neem dan contact met ons op. Wij zullen dan bekijken of het park toegevoegd kan worden aan deze lijst. Zo bouwen wij samen aan de grootste lijst van Nederland en Europa.

Kijk ook eerst eens in de overige categorieën:
– Vogelparken
– Aquariums
– Dierentuinen en -parken
– Safariparken
– Reptielenparken
– Vlindertuinen
– Wildparken
– Opvangcentra
– Kinderboerderijen
– Musea, Bezoekers- en informatiecentra
– Overige bijzondere dierenuitjes

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar de foto’s van uw bezoek aan een van de wildparken in België!

Wil je je foto’s graag ook delen met anderen? Zet dan ook jouw foto’s in onze speciale Facebookgroep Zoovaria: Passie voor dierentuinen en diergerelateerde dagjes uit, zo kunnen duizenden andere mensen ook van jouw foto’s genieten. De mooiste foto’s delen we dan natuurlijk dan ook op onze eigen Zoovaria Facebookpagina!

Geen Facebook? Mail je 5 beste foto’s naar info@zoovaria.com en geef duidelijk aan dat we je foto’s mogen delen!

Advertentie

adverteren op zoovaria.com

Advertentie

Zoovaria events