Logo SEA LIFE HannoverSea Life Hannover

Duik in een zee van kleuren en laat u betoveren!

Het Sea Life Hannover beginnen aan een fascinerende reis van een voorsprong op de Caribische Zee naar het tropische regenwoud van de Amazone, waar een angstaanjagende Cuba Crocodile voor u klaar.Ervaring en zich vergapen aan meer dan 2.500 dieren van 160 soorten.Ontdek in iriserende onderwaterwereld van schildpadden, zeepaardjes, haaien, roggen & Co.!

Het centrum Sea Life aquarium is de 300.000 liter oceaan tank. Wandelend door de glazen tunnel loopt u op de oceaanbodem, terwijl u kijken vanuit een heel nieuw perspectief majestueus glijden door het bassin bewoners van dichtbij.

Naast de reguliere lezingen en voedingen, er is veel te ontdekken op het interactieve duik door de onderwater wereld voor kinderen.

Nieuw in 2016:
“! Expedition Jungle – Discovery Tour met een Ranger”

Expeditie Jungle:

De geur van natte aarde stroomt een neus, gigantische insecten die over zijn handen, water draken die hun adem voor maximaal 90 minuten en plotseling kan houden – een echte ranger. Om zo interactief als ooit om het regenwoud te ontdekken, niet lang vliegt u. Want nu de grootste investering is het regenwoud in SEA LIFE Hannover onder het motto “EXPEDITIE JUNGLE”, sinds de opening van familie ontspanning attractie.

De achtergrond
Weinigen hebben in hun leven, de kans om een echte jungle te ontdekken. De fascinatie leeft in velen van ons, omdat de regenwouden zijn de bron van alle leven, waar meer dan de helft van alle planten- en diersoorten zijn gevestigd op aarde. Sorry, we zijn de schuld, dat het waarschijnlijk niet dit unieke leefgebied bij constante exploitatie zal geven in 50 jaar. De SEA LIFE Hannover heeft daarom genomen over de taak om de nieuwe tentoonstellingsruimte “EXPEDITIE JUNGLE” niet alleen om een nieuwe ervaring in Hannover te creëren, maar vroeg om kinderen te sensibiliseren Daarom moeten we het regenwoud ecosysteem te beschermen.

Een ontdekkingstocht met een ranger
Uitgerust met een expeditie dagboek kun je op een interactieve ontdekkingstocht honderden insecten, zoals een Madagascar sissende kakkerlak, aanraking, kameleons zich vergapen aan de kleuren passen of ondersteuning van de Ranger in zijn werk. De jungle pad leidt langs Infoscreens, door middel van de nieuwe Ranger Camp, tot aan de uitkijk, waar u uw oog kan laten dwalen over de boomtoppen. Het hoogtepunt is de mogelijkheid om te kijken naar een echte waterdraak van dichtbij – altijd aan de kant van de Rangers. In het uurtarief Ranger blijkt uit de expeditie, hoe om het regenwoud te beschermen en op hetzelfde moment, waardoor de mogelijkheid om te kijken naar de rangers leven in zijn werk met dieren.

(Bron: http://www.visit-hannover.com/Sehensw%C3%BCrdigkeiten-Stadttouren/Sehensw%C3%BCrdigkeiten-Sightseeing/Sea-Life-Hannover en https://www.visitsealife.com/hannover/aktuelles/expeditiondschungel/)

Contactgegevens

Adres:
SEA LIFE Germany GmbH
Neth. Hannover
Herrenhäuser Str. 4a
30419 Hannover
Duitsland

T: +49 511 12 33 00

E: hannover@sealife.de

W: www.visitsealife.com/hannover/

Routebeschrijving

Openingstijden 2016:

01:03. tot 30/10/2016
– ma t/m vr: 10:00-18:30 *
– za-zo: 10:00-18:30 *

31.10. tot 20/12/2016
– ma t/m vr: 10:00-17:30 *
– za-zo: 10:00-18:30 *

31.10. tot 20/12/2016
– ma t/m vr: 10:00-17:30 *
– za-zo: 10:00-18:30

*kassa sluit 1,5 uur voordat het park sluit

– Kerstavond 24 december: Gesloten
– Oudejaarsavond sluit het Sea Life Aquarium om 15.30 uur (laatste toegang 14.00 uur)
– Nieuwjaar zijn de reguliere openingstijden

– Kinderen (0 t/m 2 jaar): Gratis!
– Kinderen (3 t/m 14 jaar): €13,50
– Volwassenen: €17,50

Let op Online zijn de tickets goedkoper!!

Klik hier voor alle online tickets en meer info voor groepstarieven en combitickets.

Klik op de kaart voor meer informatie!

Plattegrond SEA LIFE Hannover

Geschiedenis

Hannover – Geopend sinds 24 februari 2007
de eerste bijna volledige tropische Centre, gebouwd in de voormalige regenwoud huis in Bergen Tuin . Het regenwoud is bewaard gebleven. De oceaanbassins houdt 300.000 liter water. Tentoonstelling: “Octopus Garden” (2013).  HAI is -licht de grote oceaan bassins met haaien en zeeschildpadden. Dit zwembad is 4 m diep en goed voor de bezoekers te observeren door een 8 meter lange acryl tunnel.
Sinds 2012 zijn er twee Cuba krokodillen te zien vanuit het Sea Life Centre in Speyer. Zo Hannover is de tweede Sea Life Centre in Duitsland, heeft de Cubaanse krokodillen.Een Croc-Walk fungeert als glazen brug over de krokodil zwembad

(Bron: https://de.wikipedia.org/wiki/Sea_Life_Centre#Deutschland)
Ontstaan: 2007
Oppervlakte: 500m2
Aantal diersoorten: 5000 dieren verdeeld over ong 250 soorten. deze zitten in ongeveer 160 verschillende verblijven waarvan 40 verschillende biotopen en aquaria
Welke zeedieren zijn haar favoriete dieren? Hier bij SEA LIFE Hannover vindt u de manier om dit te doen: door nieuwsgierige en waardig van bescherming aan zeldzame en mysterieuze dieren.Dichterbij kun je niet de onderwaterwereld te krijgen zonder nat te worden!

Veel van onze dieren staan op de rode lijst van bedreigde dieren. Ze werden gered en kan niet worden teruggestuurd naar de natuurlijke habitat of zijn geboren en getogen als onderdeel van onze SEA LIFE behoud projecten in het aquarium. Ontdek samen met ons deze prachtige bewoners!

Klik hier voor alle informatie over de dieren in dit park

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar de foto’s van uw bezoek aan SEA LIFE Hannover!

Wil je je foto’s graag ook delen met anderen? Zet dan ook jouw foto’s in onze speciale Facebookgroep Zoovaria: Passie voor dierentuinen en diergerelateerde dagjes uit, zo kunnen duizenden andere mensen ook van jouw foto’s genieten.
De mooiste foto’s delen we dan natuurlijk dan ook op onze eigen Zoovaria Facebookpagina!

Geen Facebook? Mail je 5 beste foto’s naar info@zoovaria.com en geef duidelijk aan dat we je foto’s mogen delen!

Advertentie

adverteren op zoovaria.com

Advertentie

Zoovaria events

Advertentie