Logo Sea Life KönigswinterSEA LIFE Königswinter ligt aan de Rijn, aan de voet van de Zeven Bergen. Zowel van Bonn en Keulen, is er een gemakkelijke toegang met het openbaar vervoer. Ontdek meer dan 130 verschillende soorten in 36 zwembaden en de unieke in Duitsland 360 graden glazen tunnel.

Organisatie 
Operators, zoals in alle andere instellingen van de Sea Life keten de Merlin Entertainments Group Ltd. De Duitse tanks zijn onderworpen aan de tussenpersoon Sea Life Germany GmbH. Ze heeft een voor Koenigswinter als voor de andere centra General Manager werkzaam als managers. Sea Life Koenigswinter telt 10 vaste medewerkers en tijdens de piekuren tot 60 part-time en tijdelijk personeel.

Tentoonstelling 
Bezoekers worden ondersteund door audio media en medewerkers van het aquarium, uitgevoerd op een stevige tocht van de verschillende gebieden, die duurt afhankelijk van de individuele plannen van ongeveer 1-2 uur. Steek lokaal via de nabijgelegen zeven bergen en de Rijn wordt verplaatst Nibelungensage onder maltes onderwerp is de manier van leven door de kracht van de bron tot de monding in de Noordzee en vanaf daar via de Atlantische Oceaan verder in de diepten van de oceanen.

Mountain 
Dit gebied is de bron van de rivier de Voor-Rijn gemodelleerd in de Zwitserse Alpen, dat is een berg in de regio. Een verlichte waterval valt in een pool van forel , char en baars .

Rhein met Nibelungenschatz
In dit gebied, dat is de fauna van de buurt door stromend Midden-Rijn bijgesteld. Naast rietvoorn , baars en zeelt zijn ook meerval , barbels te zien en andere rivier bewoners.

In het verdere verloop van het parcours de schermen van de Nibelungen worden gekopieerd, waarin wordt verteld over informatie panelen in korte zinnen. De grote draak Fafner , de Siegfried wordt slew ook gerepliceerd als die tussen verlichte rots door Alberich verborgen schat . In tussen zijn verschillende zwembaden met kleine en reptielen . Op twee van hen, is het toegestaan, onder toezicht van een werknemer die verklaringen en beantwoordt de vragen, kleine wezens zoals maakt zeesterren , zee-egels en schelpen aan te raken. Dit is een bijzondere attractie speciaal voor kinderen.

Gateway to Atlantis 
De volgende thema’s van de tour is de overgang van de rivier naar de zee, opgemaakt aan de ingang van de legendarische stad Atlantis . Verschillende aquariums met zeepaardjes Open dit gebied.

Sea Life is actief sinds 1995 in het Britse Weymouth een voedingsbodem en proefstation voor deze voornamelijk in West-Australië, het Caribisch gebied en Zuid-Oost Azië kleine dieren. Hun leefgebieden inzeegras zijn gesimuleerd in het zwembad.

Bovendien is een klein is de bioscoop in deze sectie, waar in een oneindige lus, een film over haaien wordt getoond. Het doel van deze documentatie is, door de blockbuster bioscoop in de jaren 1970 ( Jaws ) in perspectief te aangewakkerd angsten verbonden met een campagne tegen haai jacht, het ontvinnen van haaien en de verkoop van dieren als onderdeel van het avontuur toerisme.

Captain Nemo’s Empire 
De diepzee is het thema van deze regio, als de hoofdpersoon van de roman 20,000 Leagues Under the Sea door Jules Verne suggereert. In verschillende aquaria zijn murenen , grote kwallen , octopussen en andere diepzeevissen getoond.

Diepten van de Atlantische Oceaan 
De belangrijkste attractie hier is het tien meter lange 360 ° -Acrylglastunnel, de enige in zijn soort in Duitsland, die door een haai tank in het midden loopt. Naast doornhaai en gladde haaien zwemmen poon ,zeebaarzen , zee wolven , pruilen en brasem aan beide zijden rond de stroom van bezoekers en onder hem uit.

Ghost Ship 
Aan het eind van de tour die spookschip de Flying Dutchman herbouwd; Deze prognose wordt niet afgerekend op de Rijn, maar door Richard Wagner , van het onderwerp verwerkt in zijn opera, sluit de cirkel voor de Ring des Nibelungen , en dus terug naar de interne bijbehorende thema “Rijn”. Vanuit het luik van het Nederlandse schip uit de bezoeker kijkt naar een zwembad met schaatsen . Het verlaten van het schip naar de uitgang, de dieren in de open bassins zijn buitengewoon goed in de gaten en strekken zich uit hun hoofd uit het water, maar ze moeten niet worden aangeraakt. Een medewerker van het Sea Life Centre is ook op dit gebied beschikbaar om vragen te beantwoorden.

(Bron logo en tekst deel 1: https://www.visitsealife.com/konigswinter/
Bron: tekst deel 2: https://de.wikipedia.org/wiki/Sea_Life_K%C3%B6nigswinter)

Contactgegevens

Contactgegevens:

Sea Life Königswinter

Rheinallee 8
53639 Königswinter
Duitsland

T: +49 180 6 66690101
(0,20 € / oproep van de Duitse. Vaste lijnen, mobiele max. € 0,60 / call)

E: ?

W: www.visitsealife.com/konigswinter

Routebeschrijving

Openingstijden (2016): 

Januari-juni
– Ma-Vr: 10:00-17:00
– Za-Zo: 10:00-18:00

Juli en augustus
– Ma-Zo: 10:00-18:00

September-december.
– Ma- Vr: 10:00-17:00
– Za-Zo: 10:00-18:00

Kerstavond, 24 december: gesloten

Oudjaarsdag: 10:00 – 16.00 uur (laatste toegang 15:00 uur)

– Kinderen (0 t/m 2 jaar): Gratis!
– Kinderen (3 t/m 14 jaar): € 11,95
– Volwassenen: € 14,95
– 65+: € 10,90

Klik hier voor alle prijzen, combitickets en online kortingen!

Klik hier voor de online plattegrond

Plattegrond SEA LIFE Königswinter

Plattegrond SEA LIFE Königswinter (2016)

Geschiedenis

Helaas nog geen geschiedenis van dit park gevonden

Ontstaan: 1 december 2005
Oppervlakte: 2000 m2
Aantal diersoorten: 6000 dieren verdeeld over ruim 100 biotopen
Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar de foto’s van uw bezoek aan SEA LIFE Königswinter!

Wil je je foto’s graag ook delen met anderen? Zet dan ook jouw foto’s in onze speciale Facebookgroep Zoovaria: Passie voor dierentuinen en diergerelateerde dagjes uit, zo kunnen duizenden andere mensen ook van jouw foto’s genieten.
De mooiste foto’s delen we dan natuurlijk dan ook op onze eigen Zoovaria Facebookpagina!

Geen Facebook? Mail je 5 beste foto’s naar info@zoovaria.com en geef duidelijk aan dat we je foto’s mogen delen!

Advertentie

adverteren op zoovaria.com

Advertentie

Zoovaria events

Advertentie