Musea met dieren in Duitsland

Musea met dieren in Duitsland 2017-01-05T14:04:34+00:00

Musea met dieren

Musea met dieren in Italië:

Een museum is een permanente instelling, zonder winstbejag, ten dienste van de gemeenschap en van haar ontwikkeling, toegankelijk voor het publiek, die de materiële en immateriële getuigenissen van de mens en zijn omgeving verzamelt, bewaart, onderzoekt en tentoonstelt en hierover informatie verstrekt voor studie, educatie en recreatie.

(Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Museum)

Naast de vele parken en tuinen met dieren, zijn er ook veel musea, informatie- en bezoekerscentra in Duitsland, die dieren als hoofdthema hebben. Zo kan het gaan over de ontwikkeling van de dieren in Duitsland, een bepaald gebied, of zelfs wereldwijd. Van Natuurmuseum tot een kleine museum zolang ze maar als hoofdthema dieren hebben. Daarom kan het zo zijn dat bepaalde parken al onder een ander rubriek zijn ingedeeld

Deze overige dierenuitjes sponsoren Zoovaria niet en worden zorgvuldig door ons uitgekozen. Mocht u meer dierenuitjes weten die niet op deze site staan? Lees dan onderaan verder.

We hebben enkele leuke musea gevonden in Duitsland, waar er natuurlijk ook dieren (dood of levend) te zien zijn.

Alle parken krijgen op een later tijdstip een eigen pagina. Tot die tijd wordt u als u op de naam van het park klikt doorgeleid naar de website van het park.

Wij van Zoovaria wensen u veel plezier in een van onderstaande musea in Duitsland.
Vergeet u niet om uw foto’s met ons te delen? Lees onderaan deze pagina hoe u dat kunt doen!
Musea in Duitsland op kaart

Druk op + of – om in en uit te zoomen!
Druk Linksboven op het vierkantje met pijltje voor meer informatie, een overzicht van alle parken en de linken naar de websites van de parken!
Ondanks de grote zorg die wij aan deze site besteden kan t zijn dat wij een museum over het hoofd hebben gezien die wel op de website genoemd had moeten worden.
Ken jij zo’n park of exploiteert u er een en wilt u op onze website een plekje krijgen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen dan bekijken of het park toegevoegd kan worden aan deze lijst.
Zo bouwen wij samen aan de grootste lijst van Nederland en Europa.

Kijk ook eerst eens in de overige categorieën:
– Aquariums
– Dierentuinen en -parken
– Vogelparken
– Reptielenparken
– Safariparken
– Opvangcentra
– Museums en bezoekerscentra
– Overige dagjes uit tussen dieren

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar de foto’s van uw bezoek aan een van de musea in Duitsland!

Wil je je foto’s graag ook delen met anderen? Zet dan ook jouw foto’s in onze speciale Facebookgroep Zoovaria: Passie voor dierentuinen en diergerelateerde dagjes uit, zo kunnen duizenden andere mensen ook van jouw foto’s genieten. De mooiste foto’s delen we dan natuurlijk dan ook op onze eigen Zoovaria Facebookpagina!

Geen Facebook? Mail je 5 beste foto’s naar info@zoovaria.com en geef duidelijk aan dat we je foto’s mogen delen!

Advertentie

adverteren op zoovaria.com

Advertentie

Zoovaria events