Een safaripark onderscheidt zich van het wildpark doordat er exotische dieren gehouden worden in betrekkelijke vrijheid. In Nederland is dat Safaripark Beekse Bergen. In België is dat Le Monde Sauvage in Aywaille, waar bezoekers met hun wagen in een groot dierenverblijf kunnen rijden.Er zijn maar 3 echte safariparken in Duitsland. Vaak zijn dit ruim bemeten parken waar je naast een deel waar je met de auto doorheen kan er ook vaak een wandelgedeelte is.

Hieronder ziet u een overzicht van de parken.Binnenkort krijgt elk park een eigen pagina. wanneer deze klaar is kunt u op de naam van het park klikken en wordt u doorgeleid. Tot die tijd staan alle parken ook op kaart, waarbij als u op een park klikt ook de link naar de website krijgt.

Wij van Zoovaria wensen u veel plezier in een van de Safariparken.
Wilt u uw foto’s wel met ons delen op Facebook? Kijk onderaan deze pagina hoe u dat kan doen!
Safariparken in Duitsland op kaart!

Druk op + of – om in en uit te zoomen!Druk Linksboven op het vierkantje met pijltje voor meer informatie, een overzicht van de parken en de linken naar de parken!
Ondanks de grote zorg die wij aan deze site besteden kan t zijn dat wij een Safaripark over het hoofd hebben gezien die wel op de website genoemd had moeten worden. Ken jij zo’n Safaripark of exploiteert u er een en wilt u dat deze een plekje krijgt op onze website? Neem dan contact met ons op. Wij zullen dan bekijken of het park toegevoegd kan worden aan deze lijst. Zo bouwen wij samen aan de grootste lijst van Europa.

Kijk ook eerst eens in de overige categorieën:
– Dierentuinen en -parken
– Vogelparken
– Aquariums
– Reptielenparken
– Vlindertuinen
– Opvangcentra
– Kinderboerderijen
– Musea, Bezoekers- en informatiecentra
– Overige bijzondere dierenuitjes

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar de foto’s van uw bezoek aan een van de Duitse Safariparken!

Wil je je foto’s graag ook delen met anderen? Zet dan ook jouw foto’s in onze speciale Facebookgroep Zoovaria: Passie voor dierentuinen en diergerelateerde dagjes uit, zo kunnen duizenden andere mensen ook van jouw foto’s genieten.De mooiste foto’s delen we dan natuurlijk dan ook op onze eigen Zoovaria Facebookpagina!Geen Facebook? Mail je 5 beste foto’s naar info@zoovaria.com en geef duidelijk aan dat we je foto’s mogen delen!

Advertentie

adverteren op zoovaria.com

Advertentie

Zoovaria events