Overige dierenuitjesIn de rubriek overige dierenuitjes in Nederland staan alle dierenuitjes die niet zo snel onder de andere koppen pasten. Vaak zijn dit commerciële bedrijven waar dieren gehouden worden, zoals boerderijen, die hun bedrijfsvoering graag delen met bezoekers. Denk hierbij aan struisvogelfarms en boerderijen met een andere bijzondere diersoort. Maar ook andere bedrijven zijn natuurlijk welkom, zoals speciaalzaken als Avonturia de Vogelkelder in Den Haag. Zolang jij als bezoeker er maar regelmatig (al dan niet tegen vergoeding) tussen dieren terecht kan. Deze uitjes zijn bijzonder omdat je zo meer inzicht krijgt in het boerderijleven.

Wij van Zoovaria weten zeker dat u door deze bedrijven verrast wordt in een gezellige dag. En wij raden iedereen dan ook aan om ook eens zo’n uitje te doen. Uw kinderen zullen de schow stelen de volgende dag op school als ze zeggen wat ze hebben beleeft bij deze bedrijven.

Deze overige dierenuitjes sponsoren Zoovaria niet en worden zorgvuldig door ons uitgekozen. Mocht u meer dierenuitjes weten die niet op deze site staan? Lees dan onderaan verder.

Overige dierenuitjes in Nederland op kaart!

Druk op + of – om in en uit te zoomen!
Druk Linksboven op het vierkantje met pijltje voor meer informatie, een overzicht van de parken en de linken naar de parken voor meer informatie.

Ondanks de grote zorg die wij aan deze site besteden kan t zijn dat wij een dierenuitje over het hoofd hebben gezien die wel op de website genoemd had moeten worden. Kent u zo’n leuk gezellig dierenuitje of exploiteert u er een en wilt u dat deze een plekje krijgt op onze website? Neem dan contact met ons op. Wij zullen dan bekijken of het park toegevoegd kan worden aan deze lijst. Zo bouwen wij samen aan de grootste lijst van Nederland. Kijk ook eerst eens in de overige categorieën:

Vogelparken
Aquariums
Dierentuinen/-parken
Reptielenparken
Vlindertuinen
Opvangcentra
Kinderboerderijen
Musea, Bezoekers- en informatiecentra
Overige bijzondere dierenuitjes

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar de foto’s van uw bezoek aan een leuk dierenuitje in Nederland of daarbuiten!

Wil je je foto’s graag ook delen met anderen? Zet dan ook jouw foto’s in onze speciale Facebookgroep Zoovaria: Passie voor dierentuinen en diergerelateerde dagjes uit, zo kunnen duizenden andere mensen ook van jouw foto’s genieten.
De mooiste foto’s delen we dan natuurlijk dan ook op onze eigen Zoovaria Facebookpagina!

Geen Facebook? Mail je 5 beste foto’s naar info@zoovaria.com en geef duidelijk aan dat we je foto’s mogen delen!

Advertentie

adverteren op zoovaria.com

Advertentie

Zoovaria events