Logo Struisvogel- en recreatieboerderij Vrieswijk

Van harte welkom op struisvogel- en recreatieboerderij Vrieswijk. De boerderij ligt in het buurtschap Greffelkamp in Didam op 15 minuten van Arnhem. Er worden speciale dieren gehouden. De struisvogels. Bijzondere dieren die sinds 1997 op de boerderij gehouden worden en waar al vele gasten kennis mee hebben gemaakt.
Naast deze bijzondere dieren zijn voor ons belangrijk onze mooie Nederlandse koeien. Onze Montblairde koeien produceren samen met de koeien van veel andere Nederlandse boeren melk voor de wereld. Hier op onze boerderij komen Afrika en Nederland samen en dit laten we onze gasten beleven.

Beleven bij ons op de boerderij betekent genieten van de dieren en het verhaal erachter, de rust en ruimte van het platteland, leuke activiteiten en lekker eten en drinken. Onze gasten ontvangen we op de gezellig ingerichte zolderruimte in de struisvogelschuur en in onze, loods, LoodS nr16 .

Op de website kunt u zien en lezen wat beleven bij ons op de boerderij voor u kan inhouden, zoals de mogelijkheden van familie-uitje tot vergaderarrangement.

(Bron: Logo en teksten van www.struisvogelboerderij.nl/)

Contactgegevens

Oude Maatsestraat 16
6941 SC Didam
Nederland

Tel: 06-13919437

Einfo@struisvogelboerderij.nl

Wwww.struisvogelboerderij.nl

Routebeschrijving

Openingstijden:

De struisvogelboerderij is alleen toegankelijk voor groepen (v.a. 15 personen) en daarom alleen op afspraak!

Entreeprijzen:

De struisvogelboerderij is alleen toegankelijk voor groepen (v.a. 15 personen) en daarom alleen op afspraak!

Voorbeeldarrangementen(kijk voor de actuele prijzen op de website!!!):
Hieronder treft u een aantal arrangementen aan. U kunt uiteraard ook zelf uw arrangement samenstellen.
De prijzen hieronder zijn gebaseerd op minimaal 15 personen. Kinderen tot 5 jaar gratis.
Kinderen 5-12 jaar zie toegevoegde prijs.

Struisvogelarrangement € 7,50 p.p
Ontvangst met koffie/thee (2x) en struisvogelcake
Bijzondere rondleiding bij onze eigenwijze struisvogels

Boerengolf en BBQ arrangement € 35,00 p.p.
Koffie/thee en struisvogelcake
Rondleiding struisvogels
Boerengolf
Voor kinderen ijsje inbegrepen
Lekkerbekken barbecue: 4 à 5 soorten vlees, huzaren- en zalmsalade, rauwkostsalades, verse fruitsalade, brood, sausjes, saté-saus,
Kinderen tot 5 jaar gratis, 5 t/m 11 jaar € 20,–

Stoere boerengolfers en lunchbuffet € 28,50 p.p.
Koffie/thee en struisvogelcake
Rondleiding struisvogels
Boertje van Buuten lunchbuffet met diverse soorten broodjes, diverse soorten beleg, salades, warme snack of soep, onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk en jus d´orange
Boerengolf
Kinderen tot 5 jaar gratis; 5 t/m 11 jaar € 15,00

Rondleiding struisvogels
Reserveer 1 of 1,5 uur van uw tijd, want u wordt ingewijd in de wereld van de struisvogel. Bijzondere dieren met een leerzaam en ludiek verhaal. Starttarief: € 70,–

Rondleiding bij melkrobot en koeien.
Onze Montb�liarde koeien zijn duurzame koeien. Dankzij deze koeien kunnen we het antibiotica-gebruik beperken. We kunnen u hier veel over vertellen en ook laten wij u de melkrobot in werking zien. Een prachtig voorbeeld van de samenwerking tussen techniek, mesn en dier. Starttarief € 50,–

Boerenpretspellen
Diverse boerenvaardigheden worden met deze spelen getest. Het rijden met een beladen kruiwagen over hindernissen, nauwkeurig werpen met een hooivork en uren zoeken naar de speld in de hooihoop. Een kleine greep uit de spelen die U hier kunt doen. Bij slecht weer zijn deze activiteiten onderdak. En als U de test goed heeft uitgevoerd, krijgt u uw boerendiploma. € 12,50 inclusief 1 consumptie (minimaal 10 personen)

Boerengolf/voetgolf
Een soort survival golf. Met een bal en een boerenklomp wordt u het weiland ingestuurd. Natuurlijke hindernissen van sloot tot koe zijn uitdagingen die u tegenkomt. In 10 holes loopt u het parcours en de winnaar is degene die met de minste slagen het parcours van ongeveer 2 kilometer bedwingt. € 7,50 inclusief 1 consumptie

Gps Schatzoeken: Rondje Jagershuis
Een heerlijk schatzoektocht in het bos.. Met behulp van gps en veel denk- en teamwork gaat u op zoek naar de schat. Prima voor teambuilding. Zelfs bij wat minder goed weer is het goed toeven in het bos. € 13,50 inclusief 1 consumptie onderweg (minimaal 10 personen)

Vervoer naar lokatie per huifkar en traktor: prijs op aanvraag

Klootschieten
´t is klooten. Een parcours door mooi Greffelkamp. Hou de kloot in de gaten want hij is zo verdwenen. € 6,– inclusief 1 consumptie

De struisvogelboerderij heeft helaas geen online parkplattegrond beschikbaar.

Geschiedenis:

Vrieswijk is van oudsher een melkveebedrijf in bezit van de familie Peters en heeft zich in de loop der jaren uitgebreid met struisvogels en recreatieve activiteiten. Vrieswijk is een oerhollands melkveebedrijf in het buurtschap Greffelkamp te Didam, maar heeft Afrikaanse invloeden. Immers de struisvogels die wij houden vinden hun oorsprong in Afrika. Een bijzondere diersoort die naast onze Montbéliarde koeien op onze boerderij leven.

Als eigenaren van boerderij Vrieswijk hebben wij ervoor gekozen om gasten op ons bedrijf te ontvangen. Wij willen gasten laten meekijken in de boerenkeuken, maar wel met een bepaalde vorm van luxe. De moderne boer van tegenwoordig wil zijn zaakjes goed voor elkaar hebben. Vergaderen op ons bedrijf betekent van alle gemakken en lekkers voorzien. Ook aan uw wensen op gebied van teambuilding en personeelsfeestjes kunnen wij tegemoet komen.

Cijfers en bijzonderheden:

Ontstaan: 1997
Oppervlakte: ?
Aantal diersoorten: 4

Later meer….

De dieren:

De struisvogels. Bijzondere dieren die wij sinds 1997 op onze boerderij houden en waar al vele gasten kennis mee hebben gemaakt.
Naast deze bijzondere dieren zijn voor ons belangrijk onze mooie Nederlandse koeien. Onze Montblairde koeien produceren samen met de koeien van veel andere Nederlandse boeren melk voor de wereld. Hier op onze boerderij komen Afrika en Nederland samen en dit laten we onze gasten beleven.

Deel uw foto’s:

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar de foto’s van uw bezoek aan Struisvogelboerderij Vrieswijk.

Wil je je foto’s graag ook delen met anderen? Zet dan ook jouw foto’s in onze speciale Facebookgroep: Zoovaria: Passie voor dierentuinen en diergerelateerde dagjes uit, zo kunnen duizenden andere mensen ook van jouw foto’s genieten.
De mooiste foto’s delen we dan natuurlijk dan ook op onze eigen Zoovaria Facebookpagina!

Geen Facebook? Mail je 5 beste foto’s naar info@zoovaria.com en geef duidelijk aan dat we je foto’s mogen delen!

Advertentie

adverteren op zoovaria.com

Advertentie

Zoovaria Evenementen