Logo Rob´s Vogelhof

Rob´s Vogelhof, met een prachtig en variabel team aan vogels en trainers hopen wij onze passie en liefde voor de vogels en de natuur te delen met onze bezoekers! Van de oehoe uit Nederland tot de kookaburra uit Australië. U maakt kennis met vogels uit alle uithoeken van de hele wereld!

Bij ons staat educatie hoog in het vaandel, en ons doel is om mensen te inspireren. Dit begint bij de samenwerking van mens en natuur. Onze vorm van ‘nauwe samenwerking met dieren’ laten wij graag zien bij onze activiteiten met de vogels.

Waan jij je tussen de vogels van Rob’s Vogelhof? Neem plaats in de VogelhofArena en zit er midden in. Van woestijnbuizerds uit Amerika en de grootste uilensoort van de wereld, tot de rosé kaketoe uit Australië. Met wat Brabantse humor, een gezellig team wordt iedere voorstelling adembenemend.

Educatie staat bij Rob’s Vogelhof hoog in het vaandel. Onze dieren laten daarom tijdens de demonstraties altijd een zo natuurlijk mogelijk gedrag zien. Met een duidelijke, speelse verhaallijn is het voor jong & oud, leuk en leerzaam om naar te kijken.

(Bron: Logo,foto’s en teksten van www.robsvogelhof.nl)

 Rob’s Vogelhof stopt ermee op 1 januari 2018!

Contactgegevens

Middendreef 2
5281 ST Boxtel
Nederland

Tel: 06 – 429 29 281

Einfo@robsvogelhof.nl

Wwww.robsvogelhof.nl

Routebeschrijving

Openingstijden :

Rob’s Vogelhof stopt ermee op 1 januari 2018!

Entreeprijzen (2017):

Rob’s Vogelhof stopt ermee op 1 januari 2018!

Rob´s Vogelhof heeft helaas geen online parkplattegrond beschikbaar.

Geschiedenis:

Mijn naam is Rob Baaijens en als boerenzoon ben ik opgegroeid midden in de bloeiende en groeiende natuur. Ik ben de trotse eigenaar van Rob’s Vogelhof. Een bedrijf dat wordt gerund met een passie en liefde voor de natuur en vogels!

Als klein kind was ik al geboeid door alles wat kon vliegen. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot professioneel vogels trainen, met als doel deze vervolgens mee te laten vliegen in een van onze demonstraties of workshops.

Demonstraties en andere activiteiten rond onze vogels geef ik met als doel de bezoekers iets leren over onze vogels, ook ervaart u hoe bijzonder en belangrijk het is dat wij in nauwe samenwerking met dieren iets unieks neer kunnen zetten!

De vogels zie ik niet als huisdier (iets wat ze nooit zullen worden!) maar ik zie ze als collega’s. Ik werk met de dieren uit de top van de voedselketen, waar ik een grote bewondering voor heb!

Voor meer informatie over een van de vogels of over ons hopen wij u snel te zien in een demonstratie!

Cijfers en bijzonderheden:

Ontstaan: ?
Gesloten: 1 januari 2018
Oppervlakte: ?
Aantal dieren: 19

Deel jouw foto’s:

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar de foto’s van uw bezoek aan Rob´s Vogelhof!

Wil je je foto’s graag ook delen met anderen? Zet dan ook jouw foto’s in onze speciale Facebookgroep: Zoovaria: Passie voor dierentuinen en diergerelateerde dagjes uit, zo kunnen duizenden andere mensen ook van jouw foto’s genieten.
De mooiste foto’s delen we dan natuurlijk dan ook op onze eigen Zoovaria Facebookpagina!

Geen Facebook? Mail je 5 beste foto’s naar info@zoovaria.com en geef duidelijk aan dat we je foto’s mogen delen!

Advertentie

adverteren op zoovaria.com

Advertentie

Zoovaria events