Evenement Zoovaria en Uilen- en Dierenpark De PaayVandaag is het eerste evenement van Zoovaria online gegaan op onze site!
“Een dagje meedraaien in een dierenpark” is de titel geworden en is een samenwerking tussen Zoovaria en Uilen- en Dierenpark de Paay in Beesd.

Na een bezoek door ons constateerde wij dat het park het lastig had en de eigenaar met zijn handen op zijn kale hoofd liep. Er is simpelweg te veel werk en hij kan het momenteel niet allemaal alleen aan. En nu in de vakantietijd zeker niet omdat veel vrijwilligers waarvan het park afhankelijk is dan op vakantie zijn.
Wij van Zoovaria wilden daarom graag iets doen en daarom hebben wij dit evenement georganiseerd om dit mooie park en zijn bijzondere collectie dieren te helpen.
Tijdens deze dag ervaart de deelnemer hoe het is om een eigen kleine dierentuin te runnen en wat daar allemaal bij komt kijken. Tijdens deze geheel verzorgde dag krijgen ze natuurlijk een rondleiding door het park met uitleg over de dieren, ook mogen ze dieren zelf gaan voeren, maar…. de handjes moeten ook uit de mouwen. Zo moet er gesnoeid worden, hekwerk vervangen worden, geverfd gaan worden en zo nog wat kleine simpele klussen.

Een leuk en uniek dagje uit voor het hele gezin en andere dieren(tuin) liefhebbers om samen tussen de dieren te werken!

Lees meer over dit evenement op onze evenementen pagina:

https://www.zoovaria.com/event/dagje-meedraaien-uilen-en-dierenpark-paay/

Meer weten over dit dierenpark? Klik dan hier!
KOM JIJ OOK????

logo de Paay

logo zoovaria