Een verrassend vogelpark in de Ardennen!

In het midden van de vlaamse ardennen, verscholen in de natuur, ligt jardin des hiboux, een valkerij van meer dan 75 roofvogels waar alle dieren in vrijheid mogen vliegen tijdens onze demonstraties die dagelijks worden gegeven. Jardin des hiboux nodigt u uit om hen te ontmoeten tijdens een onvergetelijke ervaring.

Nadat je rond onze volières bent geweest en genoten hebt van onze show, kun je meer te weten komen over onze bijenteelt en zijn geheimen. Om je dat nog onvergetelijker te maken, kan je onze kinderboederij bezoeken, iets in onze cafetaria nuttigen en een klein souvenir meebrengen uit onze winkel.
Jardin des Hiboux biedt het hele jaar door een veelvoud aan activiteiten aan : een simpel bezoek aan de volières, démonstraties, roofvogelworkshops, wandelingen met de vogels, een fotoshoot met de vogels voor amateur of professionele fotografen, verjaardagsfeestjes die je een onvergetelijke herinnering zal bezorgen. elke keer een nieuwe ervaring die je kippevel doen krijgen …

Voorzieningen

Rolstoelvriendelijk
Honden verboden
Eigen eten/drinken
Speeltuin aanwezig
GEEN WiFi
Horeca aanwezig
Volledig buiten
GRATIS parkeren

Parkinformatie

  • Beoordelingen
  • Openingstijden
  • Prijzen
  • Dieren
  • Organisaties
  • Geschiedenis

Review Jardin des hiboux Graide.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het park heeft sterk wisselende openingstijden (ook afhankelijk van het weer) dus kijk voor de actuele tijden altijd eerst op de website van het park.

kinderen <3: Gratis
kinderen 3-12: €8,00
Volwassenen: € 10,00
Groepen (+20): € 8,00
Gehandicapten: €6,00 (begeleiders gratis)

Op dit moment is er geen informatie beschikbaar over de dieren die in dit park wonen.
Dit park is (nog) niet aangesloten bij een organisatie.
De geschiedenis van dit park is vooralsnog niet bekend.