Welkom in Natuurbelevenispark Mühlenhagen!

Het natuuravonturenpark Mühlenhagen strekt zich uit over ongeveer 40 hectare in het Tollensetal. Tijdens hun wandeling door het park ontdekken kinderen en ouders edelherten en damherten in hun ruime omhuizingen vanuit verschillende uitkijkpunten. Schapen, paarden, ezels en andere huisrassen zijn hier ook te zien.
Grote buizerds huis buizerds, sneeuwuilen, parkieten, kerkuilen en andere vogelsoorten. De kinderboerderij in het natuuravonturenpark roept bij de kinderen bijzonder enthousiasme op. Konijnen, cavia’s, fretten en gekleurde muizen kijken er naar uit om de kinderen te bezoeken. En ook de avonturenspeeltuin is erg populair.

De geurtuin trekt gezinnen aan met verleidelijke geuren, waar ze naar verschillende kruiden en planten kijken. In het labyrint van het natuuravonturenpark strijden kinderen en ouders om uit te vinden wie als eerste uit de chaos van de wegen komt. Bij de barbecue ontmoeten de families elkaar voor een gezellig praatje en een barbecue. In het Haus der Begegnung biedt een café ook bezoekers eten.

Voorzieningen

Rolstoelvriendelijk
Honden aangelijnd
Eigen eten/drinken
Speeltuin aanwezig
GEEN WiFi
Horeca aanwezig
Volledig buiten
GRATIS parkeren

Parkinformatie

  • Beoordelingen
  • Openingstijden
  • Prijzen
  • Dieren
  • Organisaties
  • Geschiedenis

Review Naturerlebnispark Mühlenhagen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

van april tot september
elke dag van 8 -18 uur

Van oktober tot maart:
dagelijks van 8 tot 16 uur

Volwassenen: € 5,00
Kinderen (tussen 4-14 jaar): € 2,00
Groepsprijs (vanaf 15 jaar) Volwassene: € 4,50
Groepsprijs (vanaf 15 jaar ) Kind: € 1,50
Het natuurpark Mühlenhagen biedt op 40 hectare groot wildreservaat en royale faciliteiten voor huisdieren en huisdieren.
Ongeveer 650 dieren uit 72 verschillende soorten, waaronder rood en damherten, sneeuw en schuur uilen, buizerds, parkieten, duiven, kraaien en moeflons zijn in het park thuis. Het terrein strekt zich uit van bossen en weiden over beken en vijvers tot wetlands en grindgroeven.

Maar ook een kinderboerderij voor de zeer kleine of een ooievaarsschool behoort tot de "dierlijke" variëteit van het park.
Dit park is aangesloten bij de volgende organisaties:
, ,

Voor meer informatie klikt u op de bovenstaande link(en)
De geschiedenis van dit park is vooralsnog niet bekend.

Soortgelijke dierenparken