Een toekomstige kleine beleving in het Groningse

De oorsprong van het huidige Kleindierpark ligt in het midden van het land, in 1996 begon Alexander hier met het houden van exotische zoogdieren.

Na enkele verhuizingen waarbij de ruimte en dus ook de hobby grotere omvang aannam besloot Alexander in 2006 dat hij graag een mini dierentuin zou willen oprichten met als doel educatie en voorlichting over dieren.

In juli 2011 kwam de mogelijkheid om een huis met een stukje grond aan te kopen in Bellingwolde. Vanaf dat moment wordt er officieel gebouwd aan Kleindierpark. Kleindierpark Bellingwolde is de toekomstige kleine beleving in het Groningse pittoreske dorpje Bellingwolde. Kleindierpark herbergt een kleine collectie kleine exotische dieren zoals Aziatische Kleinklauwotters, Stokstaartjes, Eekhoorns, Wallaby’s, Capibara’s en nog meer.

Adres & route

Voorzieningen

Rolstoelvriendelijk
Honden verboden
Eigen eten/drinken
Geen speeltuin
GEEN WiFi
Horeca aanwezig
Volledig buiten
GRATIS parkeren

Parkinformatie

  • Beoordelingen
  • Openingstijden
  • Prijzen
  • Dieren
  • Organisaties
  • Geschiedenis

Review Kleindierpark Bellingwolde.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kleindierpark is alleen geopend tijdens de 6 open dagen kijk voor de data op de website of facebookpagina

Kleindierpark is gratis toegankelijk al wordt een donatie op prijs gesteld
Op dit moment is er geen informatie beschikbaar over de dieren die in dit park wonen.
Dit park is (nog) niet aangesloten bij een organisatie.
De oorsprong van het huidige Kleindierpark ligt in het midden van het land, in 1996 begon Alexander Knoth hier met het houden van exotische zoogdieren.

Na enkele verhuizingen waarbij de ruimte en dus ook de hobby grotere omvang aannam besloot Alexander dat hij graag een mini dierentuin zou willen oprichten met als doel educatie en voorlichting over dieren.

In juli 2011 kwam de mogelijkheid om een huis met een stukje grond aan te kopen in Bellingwolde. Vanaf dat moment wordt er officieel gebouwd aan Kleindierpark en is Kleindierpark een besloten dierenpark in oprichting. Met ingang van januari 2013 is Kleindierpark ook officieel geregistreerd als bedrijf, Kleindierpark werkt non-profit.

Soortgelijke dierenparken