Zoovaria eventsVanaf eind 2016 is Zoovaria van plan haar activiteiten uit te breiden met Evenementen. Deze evenementen zullen in een ontspannen sfeer, geheel in het teken staan van een van deze thema’s: Dierenparken, wildlife en verzorging.

De plannen zijn nu volop in ontwikkeling en zullen steeds meer vorm gaan krijgen. Wat zijn we van plan te gaan doen?

Zoovaria wil voor iedereen bereikbaar zijn en daarom zal er een divers aanbod komen van evenementen, van workshops tot wat duurdere meerdaagse reizen. Voor elke beurs dus wat aanbod. De volgende onderdelen zullen zeker aan bod gaan komen als evenement:

  • Reizen: er zullen reizen georganiseerd gaan worden naar dierenparken in binnen en buitenland. Dit kunnen dagreizen worden maar ook meerdaagse reizen. Alles compleet verzorgd en all-inclusive.
  • Workshops: Er zullen diverse workshops georganiseerd gaan worden waar u als deelnemer echt actief aan deel kan nemen. Denk hierbij o.a. aan cursussen zoals fotografie van dieren (voor beginners en gevorderden), dierverzorging voor een dag en EHBO voor dieren, en meer.
  • Lezingen: Diverse mensen uit dierenparken (of die daarmee te maken hebben) vertellen hierbij over hun werk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dierenartsen, dierverzorgers, ontwerpers van verblijven, mensen uit opvangcentra, etc. Kortom een zeer gevarieerd aanbod.
  • Tentoonstellingen: Waar dierentuinen zijn zijn ook mensen die spullen uit zo’n tuin verzamelen, van knuffels, foto’s tot brochures e.d. Om die mensen hun werk onder de aandacht te laten brengen willen wij hun het podium geven hun hobby tentoon te stellen.
  • Beurzen: hierbij willen wij verzamelaars de kans geven hun spullen te ruilen, maar ook diverse informatieve beurzen over speciale reizen naar bijvoorbeeld opvangcentra van dieren in hun land van herkomst.

We hopen eind 2016 ons eerste evenement te organiseren. We beginnen daarbij natuurlijk eerst kleinschalig en in Nederland, maar later zullen ook meerdaagse trips naar dierenparken buiten Nederland worden georganiseerd. En daarna zal zeker met het enthousiasme van de mensen in ons team steeds meer worden georganiseerd.

Nieuwsgierig geworden? En wilt u op de hoogte blijven van onze plannen? Blijf dan tot die tijd op de hoogte via deze website of via onze Facebookpagina
Bekijk onze evenementenkalender

Wil jij weten welke evenementen er waar worden georganiseerd?

Bekijk hier de evenementenkalender!

Advertentie

adverteren op zoovaria.com