Jeroen Bons – Founder of Zoovaria

Home / Jeroen Bons – Founder of Zoovaria
Terug naar ons team

Jeroen Bons - Founder of Zoovaria

Even voorstellen…

Als groot liefhebber van dierenparken droom ik al jaren om hier iets mee te gaan doen. Daarom ben ik begonnen met een Facebook pagina waarop ik mijn foto’s van dieren uit de diverse parken die ik heb bezocht te delen. Ook deelde ik nieuws van dierenparken op deze pagina.

Zoovaria was geboren.
In korte tijd groeide deze pagina uit naar 1000 volgers. Maar ik wilde meer doen. Alleen wist ik nog niet hoe en wat. Doordat dierentuinliefhebbers elkaar snel vinden op het internet, kwam ik uiteindelijk iemand tegen met hetzelfde idee en wensen als ik had. In 2015 leerde ik Remco Walravens kennen.
Remco Walravens maakte de website en we waren het samen er over eens, van Zoovaria gaan we echt wat van maken..

Wie, wat, waar binnen Zoovaria

Doordat dierentuinliefhebbers elkaar snel vinden op het internet, kwam ik uiteindelijk iemand tegen met hetzelfde idee en wensen als ik had. Remco maakte de website en we waren het samen er over eens, van Zoovaria gaan we echt wat van maken..

Neem contact op

Wij maken gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en het gebruik van de website te analyseren en te kunnen verbeteren.
Ik ga akkoord
Weigeren
Privacy Policy