Lieke van de Griend – Social Media Medewerker

Home / Lieke van de Griend – Social Media Medewerker

Lieke van de Griend - Social Media Medewerker

Even voorstellen…

Mijn naam is Lieke van de Griendt, en ik ben fotograaf en blogger. In mijn vrije tijd bezoek ik ongeveer drie keer per week dierentuinen in binnen en buitenland om foto’s te maken van de dieren voor mijn eigen blog. Ik vind het ontzettend bijzonder om zoveel speciale diersoorten van zo dichtbij te kunnen zien.

Wie, wat, waar binnen Zoovaria

Mijn taken binnen Zoovaria zijn zeer divers. Ik help het team zoveel mogelijk waar ik kan met bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwsberichten, de Instagram account bijhouden en daarnaast schrijf ik samen met Angela blogs over verschillende onderwerpen die dieren gerelateerd zijn.

Wij maken gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en het gebruik van de website te analyseren en te kunnen verbeteren.
Ik ga akkoord
Weigeren
Privacy Policy