Adverteren op ZoovariaAl eens nagedacht om te adverteren op dé enige site van Nederland met allerlei soorten dagjes uit tussen de dieren?

Zoovaria is van plan om dé grootste dierentuin website van Nederland te worden. Een site vol ambitie dus! Maar al het begin is moeilijk, zeker financieel. Daarom hebben we ook uw hulp nodig om te kunnen groeien en te gaan bereiken wat wij met Zoovaria voor ogen hebben.

Daarom biedt Zoovaria u de mogelijkheid te adverteren op onze website. Dit kan door middel van een link via een afbeelding, via een widget of met behulp van bewegende beelden. Er is veel mogelijk! En dat al slechts vanaf € 10,- per week (dit is o.a. afhankelijk van de grootte en de plaats op de site). Waarbij wij natuurlijk ons best doen om zoveel mogelijk bezoekers naar de site te trekken.

Wat gaan wij doen met de inkomsten uit de sponsoring?

Met de opbrengst willen we de site verder professionaliseren en uitbouwen. Zo willen we meer toepassingen en functies gaan invoeren om nog meer bezoekers te gaan trekken en te groeien naar de grootste onafhankelijke site op het gebied van dierentuinen en diergerelateerde dagjes uit. Daarnaast willen we de website door een professional laten onder houden en natuurlijk nog meer dieren uitjes gaan toevoegen.

Wat als we meer binnen halen dan nodig is voor het onderhoud van de site?

Halen we meer op dan dat we voor het bovenstaande nodig hebben dan is uw geld alsnog goed besteed. We gaan namelijk dan ook een gedeelte van dat geld gebruiken voor stichting Zoovaria om kinderen die ziek zijn, of bijv. uit kansarme gezinnen komen, een mooie dag in een dierentuin naar keuze te geven. Hiervoor moet bijvoorbeeld wel een speciale taxi aangeschaft worden. Adverteren kan voor iedereen en op alle pagina’s (tegelijk of een pagina naar uw keuze).

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is?

Omdat wij met korte lijnen werken en persoonlijk contact erg hoog in ons vaandel hebben staan, staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen/mogelijkheden te bespreken. Neem daarvoor contact met ons op door een email te sturen naar: info@zoovaria.com
Of neem contact op via het contactformulier !
Geef daarbij duidelijk aan wat uw wensen zijn en vergeet uw contactgegevens niet zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een goed persoonlijk  gesprek.

Alvast bedankt dat u interesse heeft in het sponsoren van Zoovaria!!