CynthiatenBras-logoLeuk dat je een kijkje komt nemen! Ik ben Cynthia ten Bras en op deze site vind je mijn foto’s maar ook mijn blog. Vorig jaar mocht ik de publieksprijs van de WNF-Photo Awards in ontvangst nemen. Sindsdien ben ik mijn foto’s meer gaan delen en deze website is de volgende stap.

Naast fotografie zijn ook dieren een hele grote passie van mij. En hoe leuk is het om je twee grote passies te combineren. Met deze website en mijn blog wil ik je graag kennis laten maken met mijn passie voor fotografie, mijn liefde voor dieren en deel ik mijn belevingen van een dagje uit.

Inmiddels ben ik de trotse eigenaar van de Canon 600D met verschillende Canon lenzen. Dit maatje gaat dan tegenwoordig ook samen met mijn rugtas bijna overal mee naar toe!

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar wie ik ben! Ik ben Cynthia ten Bras, inmiddels 24 jaar oud en een inwoner van Enschede. Op jonge leeftijd liep mijn vader tijdens dagjes uit altijd met een camera in de hand om foto’s van mij en me zusje te maken. Omdat deze camera nog met een rolletje werkte, werd er op een gegeven moment een digitale camera aangeschaft. Toen eenmaal de digitale camera er was ontstond mijn liefde voor fotografie. Steeds vaker had ik deze camera in de handen en maakte ik overal foto’s van. Toen ik ouder werd, wou ik graag meer en beter en al snel schafte ik vol trots mijn aller eerste spiegelreflex camera aan, de Sony Alpha 350. Door te doen, te experimenteren en te lezen heb ik mij alles zelf aangeleerd. Als we een dagje weg gingen zat ik dagen ervoor internet af te speuren naar foto’s die daar gemaakt waren en naar de instellingen ervan. Daar heb ik zo onwijs veel van geleerd.

(Bron: logo en teksten van: www.cynthiatenbras.nl)

Blogger

Blogger/auteur: Cynthia ten Bras

Contact Cynthia ten Bras Photography:

E: Via het contactformulier

W: www.cynthiatenbras.nl

Advertentie

adverteren op zoovaria.com

Heb jij ook een te gekke Blog of Vlog? Of heb jij juist een hele mooie fotografie website? en wil jij dat jouw link ook op deze website komt? DAT KAN!!! Zolang het thema maar te maken heeft met een dagje uit tussen dieren. Van dierentuin tot kinderboerderij alles kan. Om in aanmerking te komen om een link op onze site te krijgen moet je site dus wel aan wat voorwaarden voldoen. Wil je hier meer over weten? Vertel ons dan in een uitgebreide e-mail waarom jou pagina geschikt is voor deze site, en wie weet komt jouw pagina ook voor op dé site voor alle dierenparkliefhebbers.

Jouw Blog/Vlog of fotografiesite op onze site?

Advertentie

Zoovaria Evenementen