Logo Ardy's BlogDierenwereld van Ardy en Ardy’s Blog

Hallo  ik ben Ardy.  Ik weet veel van dieren ik wil met mijn website de dieren en de wereld van de dieren met jullie delen en laten ervaren. Op mijn site staan  duizenden dieren op leefgebied.. Is er iets onduidelijk of weet u iets niet, vraag het dan in het gastenboek.
Naast dieren liefhebber ben ik ook een beetje verzamelaar ik spaar o.a. schedels opgezette dieren huiden eieren enz.  ook bezoek ik regelmatig dierentuinen die je ook kunt zien en in het verslag kunt lezen .

Ik zelf zit op paardrijden dus ik heb ook rechtsboven op deze pagina veel  paardenrassen geordend die je kunt ontdekken.
Dus veel plezier en bedankt voor het bezoek aan deze site
Bekijk  alle werelddelen en zie hoe de dieren daar in hun ecosysteem leven. Ontdek ook  hoe de mensen en planten leven bij “mijn dierenwereld”. Hierin kom je  boerderij dieren tegen en zeer uitzonderlijke ecosystemen, ook het verleden .


DE GAIA THEORIE 

Ik geloof heel erg in de gaia -theorie dit houd in: moeder aarde  daarin leven wij mensen en dieren en planten. Het water is onze levensbron, water is het bloed van de aarde
De planten van het regenwoud geven zuurstof daarom zijn ze de longen van de aarde. maar…… door de opwarming van de aarde en millieuvervuiling etc. word moeder aarde ziek  wat deze boodschap dus inhoud. Wij moeten samenwerken om de aarde  voor de dieren en planten en ons leefbaar te maken en zo gezond mogelijk te houden !!

BLOGGEN
 sinds  januari 2016  blog ik  over  dieren en andere dingen .Dus ook over het dagelijks leven,natuuretc. je kunt me volgen op ardyblogt

ardyblogt

Dit blog gaat o.a. over mijn hobby’s . hier kun je aan veel diergerelateerde dingen denken,maar ook aan natuur, het nieuws en het dagelijkse leven. Kortom een gevarieerd blog .

(Bron: logo en teksten van www.dierenwereldvanardy.nl en www.ardyblogt.blogspot.nl)

Blogger

Blogger/auteur: Ardy van Kesteren

Contact Onze Dieren Studio:

E: Via het gastenboek

W: www.dierenwereldvanardy.nl (Website)

W: www.ardyblogt.blogspot.nl (Blog)

Advertentie

adverteren op zoovaria.com

Jouw Blog/Vlog of fotografiesite op Zoovaria.com?

Heb jij ook een te gekke Blog of Vlog? Of heb jij juist een hele mooie fotografie website? en wil jij dat jouw link ook op deze website komt? DAT KAN!!! Zolang het thema maar te maken heeft met een dagje uit tussen dieren. Van dierentuin tot kinderboerderij alles kan. Om in aanmerking te komen om een link op onze site te krijgen moet je site dus wel aan wat voorwaarden voldoen. Wil je hier meer over weten? Vertel ons dan in een uitgebreide e-mail waarom jou pagina geschikt is voor deze site, en wie weet komt jouw pagina ook voor op dé site voor alle dierenparkliefhebbers.

Advertentie

Zoovaria Evenementen