het-magazijn.nlHetMagazijn is een website met natuur en wandelen als rode draad, van wildernis tot dierentuin, van platteland tot stad.

Wat kunt u zoal in HetMagazijn vinden?

Verhalen en verslagen, foto’s en video’s van wandelingen en fietstochten en van bezoeken aan dierentuinen, wild- en natuurparken – of van ‘zomaar’ een stukje natuur in binnen- of buitenland. U vindt er mijn dierenverhalen in het Engels en Duits. En onder Highlights kunt u de populairste fotoseries en video’s bekijken.

(Bron: Logo en teksten van http://het-magazijn.nl)

 

Blogger

Blogger/auteur: Frans van der Kolff

Contact met HetMagazijn:

E: hetmagazijn@upcmail.nl

W: het-magazijn.nl

Advertentie

adverteren op zoovaria.com

Jouw Blog/Vlog of fotografiesite op Zoovaria.com?

Heb jij ook een te gekke Blog of Vlog? Of heb jij juist een hele mooie fotografie website? en wil jij dat jouw link ook op deze website komt? DAT KAN!!! Zolang het thema maar te maken heeft met een dagje uit tussen dieren. Van dierentuin tot kinderboerderij alles kan. Om in aanmerking te komen om een link op onze site te krijgen moet je site dus wel aan wat voorwaarden voldoen. Wil je hier meer over weten? Vertel ons dan in een uitgebreide e-mail waarom jou pagina geschikt is voor deze site, en wie weet komt jouw pagina ook voor op dé site voor alle dierenparkliefhebbers.

Advertentie

Zoovaria Evenementen