Lieve Lezer,

Mijn naam is Lieke! Ik ben 25 jaar oud en woon in Lieshout.  In mijn vrije tijd ben ik vaak in de dierentuinen van de Benelux te vinden om de dieren te fotograferen. Daarnaast geniet ik ook ontzettend van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft. In mijn blogs wil ik jullie vooral laten genieten maar ook wat vertellen over de prachtige dieren en het natuurschoon!

Ik besloot november 2017 te starten met de blog ‘Liekes Shot Of Life’. Een plek waar ik mijn liefde voor mijn passies deel met jullie. Daarnaast hoop ik jullie op de hoogte te houden van al het mooie dierentuin nieuws uit de Benelux.

Ik hoop dat mijn enthousiasme je aansteekt en inspireert om zelf wat te ondernemen. Ik geniet intens van mijn dagen die ik spendeer in de Dierentuinen van Europa. De foto’s die ik maak weerspiegelen dat gevoel, hopelijk voelen jullie het ook als je naar mijn foto’s kijkt!

Liefs, Lieke

(Bron: logo en teksten van: liekesshotoflife.com)

Blogger

Blogger/auteur: Lieke van de Griendt

Contact Liekes shot of life:

E: Via het contactformulier

W: liekesshotoflife.com

Advertentie

adverteren op zoovaria.com

Heb jij ook een te gekke Blog of Vlog? Of heb jij juist een hele mooie fotografie website? en wil jij dat jouw link ook op deze website komt? DAT KAN!!! Zolang het thema maar te maken heeft met een dagje uit tussen dieren. Van dierentuin tot kinderboerderij alles kan. Om in aanmerking te komen om een link op onze site te krijgen moet je site dus wel aan wat voorwaarden voldoen. Wil je hier meer over weten? Vertel ons dan in een uitgebreide e-mail waarom jou pagina geschikt is voor deze site, en wie weet komt jouw pagina ook voor op dé site voor alle dierenparkliefhebbers.

Jouw Blog/Vlog of fotografiesite op onze site?

Advertentie

Zoovaria Evenementen