Logo Manon Ruitenberg Fotografie

Hai, ik ben Manon Ruitenberg en ik heb een grote passie voor fotografie. Gaandeweg heb ik ontdekt dat fotograferen in een dierentuin een erg leuke uitdaging is. Aan het begin van mijn speurtocht naar tips en trucs over het fotograferen in de dierentuin, kwam ik eigenlijk niet veel verder dan de standaard tips en trucs. Waar ik naar op zoek was vond ik niet, namelijk wat een specifieke dierentuin nu zo leuk maakt en vooral wel of niet fotogeniek. Ik heb toen mijn eigen website opgezet met een overzicht van blogs.

In deze blogs staan diverse tips benoemd over het fotograferen in de dierentuin, zoals welke sluitertijd, diafragma, fotograferen achter glas, tralies etc. In de blogs wordt ook omschreven wat de ene dierentuin nu leuker maakt dan de ander en of een dierentuin zich leent voor fotografie of juist niet. Je kunt dit overzicht vinden op:

https://manonruitenbergfotografie.nl/dierentuinfotografie-tips-en-tricks/

Naast een passie voor fotograferen, heb ik ook een passie voor reizen, ook hier blog ik regelmatig over. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn website….

(Bron: logo en teksten van: https://manonruitenbergfotografie.nl)

Blogger

Blogger/auteur: Manon Ruitenberg

Contact Manon Ruitenberg Fotografie:

E: Via het contactformulier

E: manonruitenbergfotografie@gmail.com

W: http://manonruitenbergfotografie.nl/

Jouw Blog/Vlog of fotografiesite op onze site?

Heb jij ook een te gekke Blog of Vlog? Of heb jij juist een hele mooie fotografie website? en wil jij dat jouw link ook op deze website komt? DAT KAN!!! Zolang het thema maar te maken heeft met een dagje uit tussen dieren. Van dierentuin tot kinderboerderij alles kan. Om in aanmerking te komen om een link op onze site te krijgen moet je site dus wel aan wat voorwaarden voldoen. Wil je hier meer over weten? Vertel ons dan in een uitgebreide e-mail waarom jou pagina geschikt is voor deze site, en wie weet komt jouw pagina ook voor op dé site voor alle dierenparkliefhebbers.

Advertentie

Zoovaria Evenementen
adverteren op zoovaria.com