logo komt van http://vtlphotography,nlEerst even voorstellen

Hallo,wat leuk dat je een kijkje komt nemen op deze website! Laat ik mijzelf even voorstellen, ik ben Angela van ‘t Land de fotograaf en blogger achter deze site. Ik ben 27 jaar en ben gestart met deze blog omdat ik het erg leuk vind om mijn interesses en passies met anderen te delen.

Iedereen die mij kent weet dat ik erg blij wordt van leuke dagjes uit. Mensen zeggen wel eens “wat doe je toch veel leuke dingen” “waar haal je die ideeën vandaan?” Om deze reden ben ik met mijn blog gestart om mensen te laten zien hoeveel leuke uitjes wij hier in Nederland en omgeving wel niet hebben. En hopelijk geef ik mensen hiermee ideeën om zelf een leuk dagje uit te plannen. Jaarlijks bezoek ik veel dierentuinen en andere leuke uitjes waar ik over vertel in mijn blogs. Er komen dan ook steeds meer artikelen online over verschillende leuke uitjes. Ook deel ik het laatste nieuws van verschillende dierentuinen in de blogs Dieren(tuin) Nieuws. Buiten de dierenparken bezoek ik ook exposities, musea en pretparken. En natuurlijk deel ik ook veel zelfgemaakte foto’s.

Fotografie

Maar dat is niet alles, buiten de leuke uitjes houdt ik mij nu 6 jaar bezig met fotografie. De liefde voor het fotograferen begon in het Dolfinarium, ik wilde zelf foto’s maken van de dolfijnen. Ik heb toen een spiegelreflex camera gekocht en ben gewoon begonnen met foto’s maken en heb gaande weg een hoop geleerd over fotografie. Het duurde niet heel lang voor ik iedere maand minstens één of twee keer in een dierentuin was te vinden met mijn camera.

Op de website kun je ook blogs lezen over fotografie, hier geef ik tips en trucs hoe je zelf ook kunt fotograferen.

(Bron: logo en teksten van http://vtlphotography.com/)

Blogger

Blogger/auteur: Angela van ’t Land

Contact VTL Photography:

E: info@vtlphotography.com
of via het contactformulier

W: vtlphotography.com

Advertentie

adverteren op zoovaria.com

Jouw Blog/Vlog of fotografiesite op onze site?

Heb jij ook een te gekke Blog of Vlog? Of heb jij juist een hele mooie fotografie website? en wil jij dat jouw link ook op deze website komt? DAT KAN!!! Zolang het thema maar te maken heeft met een dagje uit tussen dieren. Van dierentuin tot kinderboerderij alles kan. Om in aanmerking te komen om een link op onze site te krijgen moet je site dus wel aan wat voorwaarden voldoen. Wil je hier meer over weten? Vertel ons dan in een uitgebreide e-mail waarom jou pagina geschikt is voor deze site, en wie weet komt jouw pagina ook voor op dé site voor alle dierenparkliefhebbers.

Advertentie

Zoovaria Evenementen