Logo Writing BerriesWriting Berries: Informatief blog over dieren, dierentuinen, natuur, lifestyle en meer.

Eigenwijze, creatieve freelancer met pit en oog voor detail, dat is Berry van Writing Berries. Zij is vooral goed in het schrijven van toegankelijke teksten, waar de lezer ook nog eens iets van opsteekt. Met haar brede interesse bijt ze zich overal in vast.

Ook is Writing Berries gespecialiseerd in het coachen van anderen. Met heel veel ervaring achter haar naam als schrijver en begeleider van anderen, kan zij iedereen helpen de schrijver te worden die hij of zij wil zijn. Ook voor scripties, verslagen en artikelen.
Writing Berries schrijft voor verschillende opdrachtgevers. Waaronder Expedia, MCO Health, Roompot & Hogenboom vakanties, Stylight.nl, Babyenmamma.nl, Zalando.nl, Babypark.nl, Lenzencenter.nl, Pixum.nl, Campz.nl, Bikester.nl en Lijfblad. De teksten voor websites zijn vooral SEO gericht. Misschien mag ik binnenkort jouw website of medium wel toevoegen aan deze lijst?
Schrijven is mijn passie. Vanaf het eerste moment dat ik leerde schrijven tot aan de dag van vandaag vind ik het heerlijk om zinnen te schrijven die zichzelf aan elkaar rijgen en veranderen in een artikel of verhaal. Ik kan het dan ook echt de hele dag doen, over de meest uiteenlopende onderwerpen…
(Bron: logo en teksten van http://writingberries.blogspot.nl)

Blogger

Blogger/auteur: Berry de Nijs

E: berry.denijs@gmail.com

W: http://writingberries.blogspot.nl/

Advertentie

adverteren op zoovaria.com

Jouw blog/vlog of fotografiesite ook op Zoovaria.com?

Heb jij ook een te gekke Blog of Vlog? Of heb jij juist een hele mooie fotografie website? en wil jij dat jouw link ook op deze website komt? DAT KAN!!! Zolang het thema maar te maken heeft met een dagje uit tussen dieren. Van dierentuin tot kinderboerderij alles kan. Om in aanmerking te komen om een link op onze site te krijgen moet je site dus wel aan wat voorwaarden voldoen. Wil je hier meer over weten? Vertel ons dan in een uitgebreide e-mail waarom jou pagina geschikt is voor deze site, en wie weet komt jouw pagina ook voor op dé site voor alle dierenparkliefhebbers.

Zoovaria Evenementen

Advertentie