dier en park logoVeel regionale dierenparken in Nederland zijn aangesloten bij vereniging Dier en Park. De aangesloten dierenparken bieden een breed scala aan dieren van otter tot krokodil en al wat daar tussen ligt. Educatie staat bij de dierenparken van Dier en Park in een hoog vaandel. Dit alles word geboden voor een zeer redelijke prijs. Door de verspreide ligging van deze parken zijn rare snuiters dichterbij dan je denkt!

Het moet raar verlopen, door de grote diversiteit aan parken die aangesloten zijn bij vereniging Dier en Park dat daar er niet eentje bij zit van jouw gading.

Vereniging Dier en Park heeft zich gezamenlijk ingezet om tal van gedragsregels en andere protocollen te ontwikkelen om hun aangesloten dierentuinen op een hoger niveau te brengen. Dat al deze inspanningen niet geheel vruchteloos geweest zijn, blijkt uit het feit dat alle, in Nederland, aangesloten parken de Europese dierentuinvergunning toegewezen hebben gekregen. De dierenparken aangesloten bij vereniging Dier en Park zijn over het algemeen klein tot middelgroot van omvang, zij onderscheiden zich van de overige parken door hun bescheiden toegangsprijzen, hun gunstige ligging verspreid over het gehele land en veelal gespecialiseerde collecties dieren.

( logo en teksten: Website: www.dier-en-park.nl)

Contactgegevens

Contactgegevens vereniging Dier en Park:

E: info@dier-en-park.nl

W: www.dier-en-park.nl

De dierenparken van vereniging Dier en Park op kaart!

Druk op + of – om in en uit te zoomen!
Druk Linksboven op het vierkantje met pijltje voor meer informatie, een lijst met alle parken en de de link voor meer informatie!

De dierenparken van vereniging Dier en Park zijn:

Ondanks de grote zorg die wij aan deze site besteden kan t zijn dat wij een park over het hoofd hebben gezien die wel op de website genoemd had moeten worden. Ken jij zo’n aquarium of exploiteert u er een en wilt u dat deze een plekje krijgt op onze website? Neem dan contact met ons op. Wij zullen dan bekijken of het park toegevoegd kan worden aan deze lijst. Zo bouwen wij samen aan de grootste lijst van Nederland.
Kijk ook eerst eens in de overige categorieën:

Dierentuinen en -parken
Vogelparken
Aquariums
Reptielenparken
Vlindertuinen
Opvangcentra
Kinderboerderijen
Musea, Bezoekers- en informatiecentra
Overige bijzondere dierenuitjes

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar de foto’s van uw bezoek aan een van de parken!

Wil je je foto’s graag ook delen met anderen? Zet dan ook jouw foto’s in onze speciale Facebookgroep Zoovaria: Passie voor dierentuinen en diergerelateerde dagjes uit, zo kunnen duizenden andere mensen ook van jouw foto’s genieten.
De mooiste foto’s delen we dan natuurlijk dan ook op onze eigen Zoovaria Facebookpagina!

Geen Facebook? Mail je 5 beste foto’s naar info@zoovaria.com en geef duidelijk aan dat we je foto’s mogen delen!

Advertentie

adverteren op zoovaria.comZoovaria events