Even voorstellen:
Het Idee van Zoovaria is bedacht door Jeroen Bons, dierentuinliefhebber eerste klas. Hij maakte van zijn bezoeken veel foto’s en wou die graag met anderen delen. En van het een kwam het ander en ontstond Zoovaria allereerst op Facebook.

Later kwam het idee om Zoovaria uit te gaan bouwen. Toen Jeroen, Remco Walravens tegen kwam op internet die zich aanbood om een website te maken en ook speciale dierentuintrips mee te gaan organiseren, kwam alles in een stroomversnelling. En in 2015 wordt het begin van het ‘bedrijf’ Zoovaria gemaakt met de ontwikkeling van een website. Eerst via een gratis website, maar die bood niet de mogelijkheden die we wilden en we besloten het professioneler aan te pakken met een ‘echte’ website.

 

Klik hier dan stellen wij ons even voor!

Over Stichting Zoovaria

Onze grootste wens is het oprichten van een stichting. Echter zijn wij nu nog niet zover om onderstaande doelen te bereiken!

Stichting Zoovaria is bedoeld voor kinderen die normaal gesproken niet makkelijk een dierentuin kunnen bezoeken. Denk hierbij aan kinderen uit een bijstandsgezin, zieke kinderen e.d.

Momenteel zijn wij nog in oprichting en wordt er nog niets georganiseerd!

Naast de website wilden we beide iets doen om kinderen die niet bij machte zijn om een dierentuin te bezoeken, om dat hun wel mogelijk te maken. Via een stichting leek ons dat de beste methode. Om de kinderen dan samen met hun gezin en een aantal vriendjes/vriendinnetjes een onvergetelijke dag te geven is natuurlijk geld nodig. Geld voor vervoer, eten en drinken, entree en een speciale rondleiding bijvoorbeeld. Ook willen we kinderen met een zware handicap zo de mogelijkheid bieden.

Kortom leuke plannen maar dat kunnen wij niet zonder hulp. Daarom zijn wij op zoek naar sponsoren die het mede mogelijk maken deze kinderen een dag in hun leven te geven! Wilt u ons steunen?

Kijk onder het tabblad ‘Steun ons’ hoe u ons kunt steunen

EDUCATIE:
Naast het helpen van kinderen willen wij ook graag de educatie in dierentuinen gaan bevorderen. Denk hierbij aan bebording, attributen voor de vrijwilligers en nog veel meer.
Of door middel van spreekbeurten op school. Maar deze plannen moeten nog uitgewerkt gaan worden. Nieuwsgierig? Neem een abonnement op onze nieuwsbrief en volg ons op de sociale media! Zo blijft u als eerste op de hoogte van al onze plannen.

Steun ons
Stichting Zoovaria kan niet doen wat ze doet zonder de steun van u, uw familie/vrienden/collega’s, uw bedrijf of anderen. Wij geven de kinderen de dag van hun leven met behulp van uw steun en velen vrijwilligers die zich belangeloos voor deze kinderen inzetten.

Hoe kunt u ons helpen? Hieronder hebben we wat mogelijkheden op een rij gezet.

NOTE: momenteel zijn we nog in oprichting en zijn we dus nog niet actief, we zijn nu vooral op zoek naar mensen die ons financieel willen ondersteunen de stichting op te zetten en onze plannen voor te bereiden. Daarnaast zijn wij op zoek naar mensen met aantoonbare ervaring in het opzetten van een stichting

Aanmelden
Wie wil er nu niet gratis naar de dierentuin? Om ervoor te zorgen dat alleen de mensen die het echt niet kunnen betalen of ernstig zieke kinderen deze dag kunnen meemaken, moeten we enkelen eisen en bewijzen vragen.

Momenteel zijn we nog druk bezig om deze duidelijk op papier te zetten.

Aanmelden
0
Aanmeldingen

Vacatures
Op dit moment zijn er geen vacatures vrij bij Zoovaria

Ontstaan Zoovaria
Het Idee van Zoovaria is bedacht door Jeroen Bons, dierentuinliefhebber eerste klas. Hij wilde graag zijn foto’s van de vele parken delen met anderen. En van het en kwam het ander en ontstond ZooVaria allereerst op Facebook

​Later kwam het idee om Zoovaria uit te gaan bouwen. Toen Jeroen Remco Walravens leerde kennen via internet, bleek dat hij dezelfde droom had. Een klik was een logisch gevolg en zodoende bood Remco zich aan om een website te maken en daarna speciale dierentuintrips mee te gaan organiseren. Zo kwam alles in een stroomversnelling. En in 2015 wordt het begin van Zoovaria gemaakt.

De toekomst

Zoovaria moet hèt platform gaan worden voor alles wat met dierentuinen te maken heeft. Alle dierentuinen, parken,musea e.d. worden uitgelicht, we speciale dierentuintrips organiseren, bloggers onder de aandacht brengen en nog veel meer. Toen Remco de site ging maken en ging zoeken naar dierenparken, bleek dat geen enkele site compleet was. Of ze kozen voor de grote dierenparken of ze richten zich tot parken die bij een bepaalde organisatie aangesloten zijn. De noodzaak voor één site met echt alle parken was geboren. Daarnaast willen we ook alle andere dagtrips die in het teken van dieren staan te benoemen. Dit vergde toch wel meer tijd dan gedacht. De meeste dierenuitjes in de BeNeLux zijn op deze site wel benoemd. Maar we zullen er ongetwijfeld wel een aantal gemist hebben.

Interactief:

Dan komt het goed uit dat Zoovaria graag direct in contact wil blijven met het publiek. Want samen kunnen we tenslotte de grootse dierenuitjes databank maken. Dus ook jij kan invloed hebben op de website. Wil je juist helpen alle parken op te zoeken? Wil je juist foto’s, folders en ander materiaal aanleveren. Jij kan ons helpen neem daarvoor contact met ons op via e-mail of via Facebook Bezoek deze site regelmatig en groei met ons mee!

Even voorstellen:

Zoovaria bestaat voorlopig nog uit 3 personen, nl: Jeroen Bons, Remco Walravens en Aslan Wiegel. Jeroen begon in 2013 zijn foto’s en dierentuinnieuws te delen op Facebook onder de naam Zoovaria. Hij wou er meer mee doen maar wist toen nog niet precies wat. Via internet ontmoete hij Remco die al jaren een droom had die erg op die van Jeroen leek. Van het een komt het ander en de 2 besloten samen hun droom te gaan verwezenlijken. Aslan was er altijd zijdelings bij betrokken en richt zich nu vooral op de PR en de contacten met de parken en bedrijven LEES MEER….

Wat gaan we doen:

Natuurlijk hebben we veel ideeën over wat we willen gaan doen. 3 dingen staan tot nu toe vast:

Een website; met zoveel mogelijk dierenparken,dierentuinen,musea en andere dagtrips waarin dieren centraal staan. Momenteel zijn van de Benelux de meeste wel genoemd. Duitsland wordt binnenkort vertaald en compleet gemaakt en ook de rest van Europa moet gaan komen. Alleen vergt dit erg veel tijd om alle parken op te zoeken. Heb dus geduld en bezoek regelmatig de site, want ze komen er wel op te staan!
Evenementen; die gaan we zeker organiseren, denk hierbij aan workshops,lezingen,kijkjes achter de schermen en meerdaagse reizen langs diverse dierenparken in Europa.
Als 3e idee wilden we graag een stichting opzetten waarmee we kinderen die door omstandigheden niet gelegen zijn een dierenpark te bezoeken, deze toch een leuke dag te geven in een dierentuin. Denk hierbij aan kinderen met een handicap, ouder(s) in de bijstand,ziekte etc. LEES MEER …

Tot slot

Zoovaria is nog sterk in ontwikkeling en ideeën hebben we genoeg. Maar we zijn ook net gestart. We dromen ervan om met Zoovaria straks zoveel te kunnen organiseren dat er straks van kunnen gaan leven. Geef ons de tijd en geniet van deze website, volg ons ook via Facebook om niks te missen. We weten zeker dat wanneer u ons blijft volgen en helpt daar waar nodig we dit initiatief van de grond gaan krijgen.

Tot snel

Jeroen en Remco

Adverteren op ZoovariaAl eens nagedacht om te adverteren op dé zoosite van Nederland?

Zoovaria is van plan om dé grootste dierentuin website van Nederland te worden. Een site vol ambitie dus! Maar al het begin is moeilijk, zeker financieel. Daarom hebben we ook uw hulp nodig om te kunnen groeien en te gaan bereiken wat wij met Zoovaria voor ogen hebben.

Daarom biedt Zoovaria u de mogelijkheid te adverteren op onze website. Dit kan door middel van een link via een afbeelding, via een widget of met behulp van bewegende beelden. Er is veel mogelijk! En dat al slechts vanaf € 5,- per maand (dit is o.a. afhankelijk van de grootte en de plaats op de site)

Met de opbrengst willen we de site verder professionaliseren en uitbouwen. Zo willen we meer toepassingen gaan invoeren (en niet alles is gratis), de website door een professioneel laten onder houden en natuurlijk nog meer dieren uitjes gaan toevoegen.
Halen we meer op dan dat we voor het bovenstaande nodig hebben dan gaan we ook een gedeelte van dat geld gebruiken voor stichting Zoovaria om kinderen die ziek zijn, of bijv. uit kansarme gezinnen komen, een mooie dag in een dierentuin naar keuze te geven. Hiervoor moet bijvoorbeeld wel een speciale taxi aangeschaft worden. Adverteren kan voor iedereen en op alle pagina’s (tegelijk of een pagina naar uw keuze).

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is?
Neem dan contact met ons op door een email te sturen naar: info@zoovaria.com
Of neem contact op via het contactformulier !
Geef daarbij duidelijk aan wat uw wensen zijn en vergeet uw contactgegevens niet.

Alvast bedankt dat u interesse heeft in het sponsoren van Zoovaria!!

Advertentie

adverteren op zoovaria.com

Advertentie

Zoovaria Evenementen