logo Zoovaria

Over Zoovaria:
Welkom bij Zoovaria! Fijn dat u onze website bezoekt. Op deze pagina willen we meer vertellen over Zoovaria, leggen we uit hoe Zoovaria is ontstaan, wie we zijn, en wat we allemaal willen gaan doen nu en in de toekomst.

Het Idee van Zoovaria is bedacht door Jeroen Bons, dierentuinliefhebber eerste klas. Hij wilde graag zijn foto’s van de vele parken delen met anderen. En van het en kwam het ander en ontstond Zoovaria allereerst op Facebook..Later bleek dat veel sites waar dierenparken genoemd werden niet compleet waren en dat ook andere dierenuitjes heel leuk konden zijn. Maar vel van die uitjes stonden op verschillende sites. Niet erg handig dacht hij. Dat moet anders kunnen.

Zo kwam het idee om Zoovaria uit te gaan bouwen. Toen Jeroen Remco Walravens leerde kennen via internet, bleek dat hij dezelfde droom had. Een klik was een logisch gevolg en zodoende bood Remco zich aan om een website te maken en daarna speciale dierenpark evenementen te gaan organiseren. Zo kwam alles in een stroomversnelling. En in 2015 werd het begin van Zoovaria website gemaakt en vanaf 2016 werd ons team daarom dan ook uitgebreid met Aslan Wiegel en later ook anderen. Klik op de button’naar even voorstellen’ wie dat zijn.
Ook gaan we Vanaf 2016 leuke en verrassende evenementen te gaan organiseren op het gebied van dierentuinen en andere diergerelateerde dagjes uit.

Zoovaria bestaat voorlopig nog uit 2 personen, nl Jeroen Bons en Remco Walravens. Jeroen begon in 2013 zijn foto’s en dierentuinnieuws te delen op Facebook onder de naam Zoovaria. Hij wou er meer mee doen maar wist toen nog niet precies wat. Via internet ontmoete hij Remco die eigenlijk al jaren een droom had die erg op die van Jeroen leek. Van het een komt het ander en de 2 besloten samen hun droom te gaan verwezenlijken.

Even voorstellen:
Het Idee van Zoovaria is bedacht door Jeroen Bons, dierentuinliefhebber eerste klas. Hij maakte van zijn bezoeken veel foto’s en wou die graag met anderen delen. En van het en kwam het ander en ontstond ZooVaria allereerst op Facebook.

Later kwam het idee om Zoovaria uit te gaan bouwen. Toen Jeroen, Remco Walravens tegen kwam op internet die zich aanbood om een website te maken en ook speciale dierentuintrips mee te gaan organiseren, kwam alles in een stroomversnelling. En in 2015 wordt het begin van het ‘bedrijf’ Zoovaria gemaakt met de ontwikkeling van een website. Eerst via een gratis website, maar die bood niet de mogelijkheden die we wilden en we besloten het professioneler aan te pakken met een ‘echte’ website.

Jeroen

Jeroen Bons

Jeroen Bons

Als groot liefhebber van dierenparken droom ik al jaren om hier iets mee te gaan doen. Daarom ben ik begonnen met een Facebookpagina waarop ik mijn foto’s van dieren uit de diverse parken die ik heb bezocht te delen. Ook deelde ik nieuws van dierenparken op deze pagina. Zoovaria was geboren. In korte tijd groeide deze pagina uit naar 1000 volgers. Maar ik wilde meer doen. Alleen wist ik nog niet hoe en wat. Doordat dierentuinliefhebbers elkaar snel vinden op het internet, kwam ik uiteindelijk iemand tegen met hetzelfde idee en wensen als ik had. Remco maakte de website en we waren het samen er over eens, van Zoovaria gaan we echt wat van maken.

Remco

Remco Walravens

Ik was al jaren lang vrijwilliger bij diverse organisaties waar met dieren gewerkt werd. Zo ben ik vrijwilliger bij de plaatselijke Dierenambulance en in dierentuin ZooParc Overloon. Ik droomde al jaren over een website met daarop echt alle dierenuitjes in Europa. Ik leerde Jeroen kennen via internet. We raakte aan de praat en besloten om elkaars droom verder te ontwikkelen. In 2015 ben ik begonnen met de website (eerst op een gratis site maar daar hadden we niet zoveel mogelijkheden) en later op deze site. Al met al kost het veel meer tijd dan ik gedacht heb om alle parken te benoemen. Maar toen ik op zoek ging naar alle parken kwam de noodzaak om een website te maken waar ze allemaal op een site staan naar boven, want er bestaat er nog geen. Jeroen en ik waren het samen er over eens, van Zoovaria gaan we echt wat van maken.

Klik op de link hieronder om te zien wie er tegenwoordig allemaal deel uit maken van het Zoovaria Team.

naar even voorstellen
Natuurlijk hebben we veel ideeën over wat we willen gaan doen. 3 dingen staan tot nu toe vast:

– Een website; met zoveel mogelijk dierenparken,dierentuinen,musea en andere dagtrips waarin dieren centraal staan. Momenteel zijn van de Benelux de meeste wel genoemd. Duitsland wordt binnenkort vertaald en compleet gemaakt en ook de rest van Europa moet gaan komen. Alleen vergt dit erg veel tijd om alle parken op te zoeken. Heb dus geduld en bezoek regelmatig de site, want ze komen er wel op te staan!
Evenementen; die gaan we zeker organiseren, denk hierbij aan workshops,lezingen,kijkjes achter de schermen en meerdaagse reizen langs diverse dierenparken in Europa of gewoon een uniek evenement in een park op onze site.
– Als 3e idee wilden we graag een stichting opzetten waarmee we kinderen die door omstandigheden niet gelegen zijn een dierenpark te bezoeken, deze toch een leuke dag te geven in een dierentuin. Denk hierbij aan kinderen met een handicap, ouder(s) in de bijstand,ziekte etc. Dit idee zal pas op een later tijdstip vorm krijgen.

Ook jouw mening telt. Dus ook jij kan mee bepalen wat er allemaal op deze site te vinden is. Dus heb je leuke ideeen en wil je die graag zien op deze website? laat het dan ons weten via ons contactformulier
En wie weet staat jouw idee hier binnenkort online!
Adverteren op ZoovariaAl eens nagedacht om te adverteren op dé zoosite van Nederland?

Zoovaria is van plan om dé grootste dierentuin website van Nederland te worden. Een site vol ambitie dus! Maar al het begin is moeilijk, zeker financieel. Daarom hebben we ook uw hulp nodig om te kunnen groeien en te gaan bereiken wat wij met Zoovaria voor ogen hebben.

Daarom biedt Zoovaria u de mogelijkheid te adverteren op onze website. Dit kan door middel van een link via een afbeelding, via een widget of met behulp van bewegende beelden. Er is veel mogelijk! En dat al slechts vanaf € 5,- per maand (dit is o.a. afhankelijk van de grootte en de plaats op de site)

Met de opbrengst willen we de site verder professionaliseren en uitbouwen. Zo willen we meer toepassingen gaan invoeren (en niet alles is gratis), de website door een professioneel laten onder houden en natuurlijk nog meer dieren uitjes gaan toevoegen.
Halen we meer op dan dat we voor het bovenstaande nodig hebben dan gaan we ook een gedeelte van dat geld gebruiken voor stichting Zoovaria om kinderen die ziek zijn, of bijv. uit kansarme gezinnen komen, een mooie dag in een dierentuin naar keuze te geven. Hiervoor moet bijvoorbeeld wel een speciale taxi aangeschaft worden. Adverteren kan voor iedereen en op alle pagina’s (tegelijk of een pagina naar uw keuze).

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is?
Neem dan contact met ons op door een email te sturen naar: info@zoovaria.com
Of neem contact op via het contactformulier !
Geef daarbij duidelijk aan wat uw wensen zijn en vergeet uw contactgegevens niet.

Alvast bedankt dat u interesse heeft in het sponsoren van Zoovaria!!

Tot slot

Zoovaria is nog sterk in ontwikkeling en ideeën hebben we genoeg. Maar we zijn ook net gestart.  Geef ons de tijd en geniet van deze website, volg ons ook via Facebook om niks te missen. We weten zeker dat wanneer u ons blijft volgen en helpt daar waar nodig we dit initiatief van de grond gaan krijgen.

Tot snel

Jeroen en Remco

Advertentie

adverteren op zoovaria.com

Advertentie

Zoovaria Evenementen