Even voorstellen

Home » Over Zoovaria » Even voorstellen
Even voorstellen2018-08-27T21:48:46+00:00

logo zoovariaEven voorstellen:

Bij Zoovaria houden we van duidelijkheid, ook wie wij zijn! Het Idee van Zoovaria is bedacht door Jeroen Bons, dierentuinliefhebber in hart en nier. Hij maakte van zijn bezoeken veel foto’s en wou die graag met anderen delen. En van het en kwam het ander en ontstond Zoovaria allereerst op Facebook.

Later kwam het idee om Zoovaria uit te gaan bouwen. Toen Jeroen, Remco Walravens tegen kwam op internet kwam alles in een stroomversnelling. Remco, die zelf al jaren met hetzelfde idee in zijn hoofd zat, bood aan om een website te maken met alle dierentuinen en diergerelateerde dagjes uit tussen dieren erop.  En in  2015 wordt het begin van het ‘bedrijf’ Zoovaria gemaakt met de ontwikkeling van een website. Eerst via een gratis website, maar die bood niet de mogelijkheden die we wilden en we besloten het professioneler aan te pakken met de huidige ‘echte’ website.

Toen de website eenmaal vorderde raakte steeds meer mensen enthousiast van de ideeën die Jeroen en Remco hebben. Het team van Zoovaria groeide zo steeds meer met mensen die mee wilden helpen de doelstellingen van Zoovaria te bereiken. De doelstellingen krijgen naar uitgebreid overleg met parken, publiek en onze eigen wijze steeds meer vorm. Hierdoor zullen deze pas op een later tijdstip bekend gemaakt gaan worden.

Wij houden ervan om bij Zoovaria voor iedereen klaar te staan om samen dingen te bereiken. We zijn 1 team! met open, korte en duidelijke lijnen, maar bovenal veel gezelligheid.

Hieronder zie je de mensen staan die ons helpen de doelen van Zoovaria te bereiken

Eigenaars

Als eigenaren staan Jeroen en Remco graag tussen de andere leden van Team Zoovaria. We zorgen namelijk met z’n allen ervoor dat de site completer wordt en er nog meer nieuws en parken worden gedeeld. Jeroen en Remco zijn dan voor eenieder makkelijk aanspreekbaar, ook voor U.

Jeroen Bons

Jeroen Bons

Jeroen Bons

Als groot liefhebber van dierenparken droom ik al jaren om hier iets mee te gaan doen. Daarom ben ik begonnen met een Facebookpagina waarop ik mijn foto’s van dieren uit de diverse parken die ik heb bezocht te delen. Ook deelde ik nieuws van dierenparken op deze pagina. Zoovaria was geboren. In korte tijd groeide deze pagina uit naar 1000 volgers. Maar ik wilde meer doen. Alleen wist ik nog niet hoe en wat. Doordat dierentuinliefhebbers elkaar snel vinden op het internet, kwam ik uiteindelijk iemand tegen met hetzelfde idee en wensen als ik had. Remco maakte de website en we waren het samen er over eens, van Zoovaria gaan we echt wat van maken.

U kunt mij bereiken via mijn mailadres: jeroen@zoovaria.com

Remco Walravens

Remco Walravens

Ik was al jaren lang vrijwilliger bij diverse organisaties waar met dieren gewerkt werd. Zo ben ik vrijwilliger bij de plaatselijke Dierenambulance en in dierentuin Zoo Parc Overloon. Ik droomde al jaren over een website met daarop echt alle dierenuitjes in Europa. Ik leerde Jeroen kennen via internet. We raakte aan de praat en besloten om elkaars droom verder te ontwikkelen. In 2015 ben ik begonnen met de website (eerst op een gratis site maar daar hadden we niet zoveel mogelijkheden) en later op deze site. Al met al kost het veel meer tijd dan ik gedacht heb om alle parken te benoemen. Maar toen ik op zoek ging naar alle parken kwam de noodzaak om een website te maken waar ze allemaal op een site staan naar boven, want er bestaat er nog geen. Jeroen en ik waren het samen er over eens, van Zoovaria gaan we echt wat bijzonders maken.

U kunt mij bereiken via mijn mailadres: remco@zoovaria.com

PR afdeling

Momenteel bestaat de Pr afdeling nog maar uit een man (red. Aslan), hij zorgt samen met Jeroen en Remco voor de contacten tussen de parken op onze site en daarnaast met externe partijen als beurzen en evenementen.

Aslan Wiegel

Aslan Wiegel

Aslan Wiegel

Aslan is geen onbekende van Jeroen en Remco, want Aslan had zich in ’t verleden ook al bezig gehouden met Zoovaria. Maar door andere projecten moest hij een paar jaar afstand nemen van Zoovaria. Gelukkig is hij weer terug en zal hij zich vooral bezig houden met de PR en daarbij de contacten met de diverse parken en bedrijven. Ook neemt hij het zoeken naar sponsoren voor z’n rekening. om alle wensen die wij met z’n allen nog hebben met Zoovaria.com te gaan verwezenlijken. Aslan is geen onbekende in de dierentuin- en museumwereld want hij bezoekt er jaarlijks velen in binnen en buitenland.
Lid van het Zoovariateam sinds januari 2016

Aslan is te bereiken via zijn mailadres: aslan@zoovaria.com

Advertentie

adverteren op zoovaria.comZoovaria Evenementen

Research afdeling

De researchafdeling zorgt er voor dat de informatie op de website van Zoovaria zo compleet en actueel mogelijk is, ze gaan op zoek naar nieuwe parken en ze zorgen ervoor dat alle parken op de site een eigen pagina krijgen. Daarnaast zorgen zij er mede voor dat het laatste dierentuinnieuws ook op onze Facebookpagina en in onze Facebookgroepen wordt gedeeld.

Lisa

Lisa de Knegt

Lisa de knegt

Lisa was al jaren een echte dierentuin liefhebber. Ze bezocht jaarlijks diverse tuinen in binnen- en buitenland. Haar voorkeur gaat vooral uit naar Uilen. Na het evenement van Zoovaria in Uilen- en dierenpark De Paay wilde ze graag ook iets voor Zoovaria doen. En aangezien ze graag Googled en meer wilde weten over andere tuinen is de optelsom snel gemaakt. Zo maakt zij voor diverse parken hun eigen pagina, beheert ze mede de verschillende Zoovaria Facebookgroepen. Ze is sinds oktober 2016 lid van ons Zoovaria team.

Angela

Angela is een groot fan van marineparken en heeft daar ook een eigen Blogsite over. Ze helpt Zoovaria met het schrijven van content, blogs en het beheren van de facebookpagina en -groepen. Angela is al sinds het begin van 2016 een stille kracht achter de schermen.
later meer..

Dustin

Dustin van den Hoven

Dustin van den Hoven

Dustin van den Hoven is een fervent dierenliefhebber. In september 2017 is hij zelfs begonnen met de opleidig tot dierenverzorger op Aeres MBO Barneveld. Hij houdt het nieuws rond dierentuinen erg goed in de gaten en is daarom blij dat hij deze bij ons via Zoovaria met de rest van de dierentuinliefhebbers mag delen. Ooit hoopt hij dat hij in een dierentuin mag gaan werken, waar hij natuurlijk erg zijn best voor gaat doen. Daarnaast bezoekt Dustin vele dierenparken per jaar maar hij heeft wel iets magisch met Burgers Zoo.

Dustin is lid van ons team sinds april 2017!

Lieke

Lieke is een fervent dierentuinbezoekster die ook graag foto’s maakt en een eigen blogsite heeft. Ze heeft een zwak voor katachtigen en apen. Zij onderhoudt voornamelijk ons instagramaccount en blogt ook voor Zoovaria. Lieke is sinds juni 2018 lid van ons enthousiast team.
later meer….