Remco Walravens – Founder of Zoovaria

Home / Remco Walravens – Founder of Zoovaria
Terug naar ons team

Remco Walravens - Founder of Zoovaria

Even voorstellen…

Ik leerde Jeroen Bons kennen via internet. We raakte aan de praat en besloten om elkaars droom verder te ontwikkelen.

Ik was al jaren lang vrijwilliger bij diverse organisaties waar met dieren gewerkt werd. Zo ben ik vrijwilliger bij de plaatselijke Dierenambulance en in dierentuin Zoo Parc Overloon. Ik droomde al jaren over een website met daarop echt alle dierenuitjes in Europa.

Wie, wat, waar binnen Zoovaria

In 2015 ben ik begonnen met deze website. Al met al kost het veel meer tijd dan ik gedacht heb om alle parken te benoemen. Maar toen ik op zoek ging naar alle parken kwam de noodzaak om een website te maken waar ze allemaal op een site staan naar boven, want er bestaat er nog geen. Jeroen Bons en ik waren het samen er over eens, van Zoovaria gaan we echt wat bijzonders maken.

Neem contact op

Wij maken gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en het gebruik van de website te analyseren en te kunnen verbeteren.
Ik ga akkoord
Weigeren
Privacy Policy