Aslan Wiegel

Home / Aslan Wiegel

Aslan Wiegel

Even voorstellen...

Als kind bezocht ik met mijn ouders al diverse dierentuinen en dier gerelateerde uitstapjes. Uit interesse is dit door de jaren heen steeds meer gegroeid en heb ik diverse dierentuinen, dierenparken, natuurmusea, bezoekerscentra, kinderboerderijen en ander dier gerelateerde uitstapjes in binnen en buitenland bezocht.

Ik ga graag het gesprek aan met directies en medewerkers van de betreffende uitstapjes en ben vooral benieuwd naar hun verhaal. Hierdoor weet ik wat er speelt.

Zo ben ik terecht gekomen bij Zoovaria, ben ik vrijwilliger bij https://www.artisklas-haarlem.nl/ waar ik vooral op educatie actief mij inzet ben ik vrijwilliger bij https://www.bollenstreekomroep.nl om daar te kijken hoe we de natuur dichter bij de luisteraar kunnen brengen. 

Wie, wat, waar binnen Zoovaria

Voor Zoovaria ga ik graag het gesprek met u aan om samenwerkingen te ontwikkelen. Dit kan zijn door een van mijn collega’s naar u toe te sturen voor het maken van een fotoreportage, verslag of blog op uw locatie. Wilt u uw bedrijf of product presenteren op onze website of sociale media ook dan sta ik graag voor u klaar.