Dierenparken

Home / Dierenparken

Dagje uit tussen de dieren

Momentel: 250 parken in onze database

Landen: Alle Landen
Parken: Alle Parken
Duitsland

Tiergehege im Kaisergarten Oberhausen

In het midden van Oberhausen ligt de Kaisergarten, het mooiste en meest populaire groene gedeelte van de stad. Het ongeveer 28 hectare grote park aan de zuidelijke oever van het Rijn-Herne-kanaal biedt veel recreatiemogelijkheden voor het hele gezin. Op loopafstand van de gasmeter en CentrO. is de Kaisergarten in de buurt van Oberhausenern, evenals buitenlandse gasten even populaire recreatieve bestemming in het geografische hart van de stad.

Bezoek dit park »
Duitsland

Wildgehege Höxberg

Höxberg, ten zuiden van de stad, trekt veel mensen die elk jaar ontspanning zoeken, waaronder talloze fietsgroepen en gezinnen. Het is in de ware zin van het woord, 162 meter boven zeeniveau. Je kunt het zien aan het geweldige uitzicht op Beckum (op station 9 van de cementroute heb je een geweldig panoramisch uitzicht en een mooie rustplaats) en aan de andere kant naar de Haarstrang (met goed zicht om te zien vanaf de Soestwarte of bij de molen).
Een schietbaan met een kleine kaliberstand, een grote dierenverblijf, een volière met binnenlandse en andere vogelsoorten, de oude windmolen en restaurants en hotels bevinden zich in de directe omgeving.

Bezoek dit park »
Duitsland

Tiergehege Glauchau

De dierenverblijfplaats is ontstaan ​​uit een wilde poort en bestrijkt tegenwoordig een oppervlakte van 3,2 ha en is de thuisbasis van ongeveer 70 dieren van 18 inheemse soorten. Onder hen zijn Racka schaap, damherten, parkieten en fazanten, eekhoorns en stekelvarkens. In de kinderboerderij kunnen bezoekers uitkijken naar geiten, schapen, pony’s en ezels.

Bezoek dit park »
Duitsland

Tiergehege Eisenhüttenstadt

Het dierenverblijf bevindt zich op het “eiland” van het recreatiegebied en draagt ​​aanzienlijk bij aan de aantrekkelijkheid ervan. Vooral voor gezinnen met kinderen is de dierenverblijf erg populair, maar is ook populair bij veel andere mensen.

Bezoek dit park »
Duitsland

Tiergehege am Großen Teich Ilmenau

In het Ilmenauer-vijvergebied is deze kleine dierentuin, die verbonden is met een schoolkamp.
Weergegeven in nieuwe en oude kooien en volières u. a. Vos, marter, verschillende soorten uilen, roofvogels en vele andere kleinere soorten.
In verblijven wonen naast damherten vooral huisdierrassen zoals pony’s, ezels, geiten.

Bezoek dit park »
Oostenrijk

Tiergarten Walding

De Tiergarten & Reiterhof Walding is een zoölogische tuin in het marktstadje Walding in het bovenste Mühlviertel in de wijk Urfahr in Opper-Oostenrijk . Het werd in 1967 door de familie Mair gesticht op een boerderij en herberg in Pasching bij Linz .

Bezoek dit park »
Duitsland

Tiergarten Worms

Ga op ontdekkingstocht in de Tiergarten Worms. Meer dan 600 dieren zijn hier thuis. Na iedereen gedag te hebben geantwoord, zul je een rustige plek vinden om te ademen op het zonnige terras van Café Blume direct bij de grote vijver. Vlak naast de Tiergarten is de avonturentuin van Worms , waar u veel kennis kunt ervaren. Maar het beste kun je de dierentuin zelf bezoeken en een beeld krijgen van de groene recreatieve faciliteit in het zuidoosten van Worms.

Bezoek dit park »
Duitsland

Tiergarten Thum

Op een vijver in het midden van de ongeveer 0,5 ha grote gebied eenden en ganzen frolick op verschillende manieren. In de behuizingen en kooien zijn er bijvoorbeeld papegaaien, een buizerd, het logo en een bijzonderheid van de dierentuin – sneeuwuilen, fazanten, geiten, guanacos, wasberen en een hele reeks kleine dieren zoals muizen en cavia’s te zien.

Bezoek dit park »
Duitsland

Tiergarten & Kloster Riesa

Natuurliefhebbers en liefhebbers van geschiedenis kunnen hier een drukke tijd doorbrengen.
Gelegen op het historische terrein van het Riesa-klooster, kunt u meer dan 55 inheemse dieren ontmoeten. Dichtbij, monument, natuur, mens en dier ontmoeten elkaar hier en creëren een flair die de dierentuin onderscheidt van andere in zijn soort.

Bezoek dit park »
Duitsland

Tiergarten Stendal

Een groene oase in het midden van de Hanzestad Stendal. Het Tiergarten is idyllisch gelegen aan het stadsmeer. Het werd in 1952 opgericht als een thuishuis en tegenwoordig de thuisbasis van vele bedreigde soorten zoals de Amoer-tijger, zwarte beer en vele soorten apen.

Bezoek dit park »
Duitsland

Tiergarten Staßfurt

Tiergarten Staßfurt nodigt u uit om zijn 5,5 hectare grote complex te bezoeken. Hier zijn in elk seizoen ongeveer 350 dieren in 72 soorten te zien in hun omhulsels en volières. Voor de exotische dieren is een nieuw huis gebouwd, zodat ze het hele jaar door te zien zijn.

Bezoek dit park »