Africa Alive! Kessingland

Home / Dierenparken / Verenigd Koninkrijk / Africa Alive! Kessingland
  Richtprijs: De entreeprijs is gebaseerd op tarieven die het dierenpark een jaar eerder heeft afgegeven. Deze entreeprijzen waren indicatief; ze waren op dat moment nog niet definitief vastgesteld voor dit jaar. De entreeprijs is gebasseerd op 1 volwassen zonder extra kortingen. Het exacte bedrag dat u moet betalen kan dus afwijken en hangt af van het aantal personen waarmee u dit park bezoekt. Voor actuele entreeprijzen raadpleeg dan de website van dit park.
€ 17,45

Maak van je dagje uit een avontuur!

Africa Alive!, eerder bekend als Suffolk Wildlife Park is een dierentuin in Kessingland, Suffolk, Engeland. Het is een onderdeel van de Zoological Society of East Anglia. Suffolk Wildlife Park werd in 1991 overgenomen door Banham Zoo met het idee om een dierentuin te creëren waar een aantal dieren uit hun dierentuin gehouden konden worden, zonder dat ze de dieren over lange afstanden hoefden te vervoeren. Bij het creëren van de dierentuin werd het thema, dieren van het Afrikaanse continent, beslist. Op 21 maart 2006 werd de naam officieel veranderd in Africa Alive!. In 2013 werd het samen met Banham Zoo een onderdeel van de Zoological Society of East Anglia.

Africa Alive! ligt op 100 hectare prachtig Suffolk platteland en biedt ook de kans om een ​​breed scala aan Britse dieren in het wild te spotten. Vogelliefhebbers kunnen ook genieten van het spotten van de inheemse natuur vanaf onze nieuwe ‘Wader’s Lake’ promenade of het zien van enkele Afrikaanse gevederde vrienden in onze Woodland Walk!

Het spectaculaire middelpunt van dit prachtige park is onze ‘Plains of Africa’, de perfecte plek om vijf soorten Afrikaanse savannedieren te spotten, waaronder onze sierlijke giraf en zwaargewicht neushoorns. Tijdens de zomermaanden is er zelfs de kans om dichtbij deze prachtige wezens te komen met onze ‘Plains of Africa’ ervaring!

Geniet van een vogelperspectief op onze prachtige leeuwen vanaf ons uitkijkpunt ‘Lookout Lodge’ en bezoek ‘Lemur Encounters’, dat je de kans biedt om meteen in actie te komen – terwijl je door de behuizing van de maki loopt! Het park is ook de thuisbasis van enkele andere verbazingwekkende primaten, waaronder bushbabies, king colobus-apen en de zeldzame gouden-bellied mangabeys.

Ontdek enkele verbazingwekkende feiten over onze dieren tijdens onze spannende voederpraatjes en seizoensgebonden ‘Bird of Prey’. Klim aan boord van de gratis ‘Safari Roadtrain’ voor een vermakelijke reis door het park. Kijk, leer en speel in ons leuke ‘Discovery Center’ en ontmoet enkele van onze kleinere bewoners tijdens de ontmoetingen met dieren. Het park biedt geweldige avontuurlijke speelplaatsen binnen en buiten, evenals restaurants, gratis parkeergelegenheid, faciliteiten voor gehandicapten en een cadeauwinkel, waar u souvenirs en geschenken voor iedereen kunt vinden.

Adres & Route

Africa Alive! Kessingland

Whites Ln, Kessingland, Lowestoft NR33 7TF

Voorzieningen

Rolstoelvriendelijk
Honden verboden
Eigen eten/drinken
Speeltuin aanwezig
GRATIS WiFi
Horeca aanwezig
Volledig buiten
GRATIS parkeren

Parkinformatie

  • Organisaties
  • Dieren
  • Openingstijden
  • Prijzen
  • Geschiedenis
Dit park is aangesloten bij de volgende organisaties:
, , , ,

Voor meer informatie klikt u op de bovenstaande link(en)
Het park heeft vooral Afrikaanse dieren van vogels, reptielen tot zoogdieren

Dagelijks geopend van 09.30 uur behalve eerste kerstdag en tweede kerstdag, met voldoende gratis parkeergelegenheid direct bij de ingang.

Volwassenen £14.95
Kinderen ( 3-15 jaar) £10.95
Kinderen tot 3 jaar: Gratis
65+: £12.95

Soortgelijke parken

Dierentuin

AquaZoo Leeuwarden

Wandelschoenen aan, backpack om, ontdekken maar! Ga samen op ontdekkingstocht in AquaZoo en leer alles over de bijzondere dieren tijdens educatieve presentaties.

Bezoek dit park »
Dierentuin

Bellewaerde Ieper

Gillen van plezier op de leukste attracties, de exotische dieren bewonderen en helemaal tot rust komen in de prachtige natuur? in Bellewaerde doen jullie dat allemaal, in 1 dag!

Bezoek dit park »