Axe Valley Wildlife Park Axminster

Home/Dierenparken/Axe Valley Wildlife Park Axminster
  Richtprijs: De entreeprijs is gebaseerd op tarieven die het dierenpark een jaar eerder heeft afgegeven. Deze entreeprijzen waren indicatief; ze waren op dat moment nog niet definitief vastgesteld voor dit jaar. De entreeprijs is gebasseerd op 1 volwassen zonder extra kortingen. Het exacte bedrag dat u moet betalen kan dus afwijken en hangt af van het aantal personen waarmee u dit park bezoekt. Voor actuele entreeprijzen raadpleeg dan de website van dit park.
€ 14,00

Oost Devon’s Verborgen parel!

Axe Valley Wildlife Park Axminster is een kleine en vriendelijke dierentuin gelegen in het prachtige landschap van de Ax Valley in Oost-Devon. We liggen op slechts een steenworp afstand van de Jurassic-kustlijn van Lyme Regis langs de A35.

Onze kleine dierentuin is een uitstekend dagje uit voor gezinnen en we zijn er trots op kindvriendelijk te zijn! We geloven dat elke leeftijdsgroep van onze dieren zal houden, maar we zijn vooral gericht op gezinnen met kinderen jonger dan 12 jaar.

Met een bijzondere collectie van kleindere diersoorten die je niet snel in andere parken ziet is dit park ook een uitstekend dagje uit voor mensen die van bijzondere diersoorten houden.

Adres & Route

Parkinformatie

  • Openingstijden
  • Prijzen
  • Dieren
  • Geschiedenis

Geopend vanaf 10u
november en februari alleen in de weekenden
december en januari gesloten!

Volwassenen £11.95

Kinderen (3-15) £8.50

65+ £10.95

Familie (2+2) £39.00

Under 3’s free

Under 3’s free
Met een bijzondere collectie van kleindere diersoorten die je niet snel in andere parken ziet is dit park ook een uitstekend dagje uit voor mensen die van bijzondere diersoorten houden. Zoals loewaks, margay, begaalse tijgerkat, e.d.

Voorzieningen

Rolstoelvriendelijk
Honden verboden
Eigen eten/drinken
Speeltuin aanwezig
GEEN WiFi
Horeca aanwezig
Volledig buiten
GRATIS parkeren

Soortgelijke parken

Dierentuin

AquaZoo Leeuwarden

Wandelschoenen aan, backpack om, ontdekken maar! Ga samen op ontdekkingstocht in AquaZoo en leer alles over de bijzondere dieren tijdens educatieve presentaties.

Bezoek dit park »
Dierentuin

Bellewaerde Ieper

Gillen van plezier op de leukste attracties, de exotische dieren bewonderen en helemaal tot rust komen in de prachtige natuur? in Bellewaerde doen jullie dat allemaal, in 1 dag!

Bezoek dit park »