Jardin des hiboux Graide

Home / Dierenparken / België / Jardin des hiboux Graide

Een verrassend vogelpark in de Ardennen!

In het midden van de vlaamse ardennen, verscholen in de natuur, ligt jardin des hiboux, een valkerij van meer dan 75 roofvogels waar alle dieren in vrijheid mogen vliegen tijdens onze demonstraties die dagelijks worden gegeven. Jardin des hiboux nodigt u uit om hen te ontmoeten tijdens een onvergetelijke ervaring.

Nadat je rond onze volières bent geweest en genoten hebt van onze show, kun je meer te weten komen over onze bijenteelt en zijn geheimen. Om je dat nog onvergetelijker te maken, kan je onze kinderboederij bezoeken, iets in onze cafetaria nuttigen en een klein souvenir meebrengen uit onze winkel.
Jardin des Hiboux biedt het hele jaar door een veelvoud aan activiteiten aan : een simpel bezoek aan de volières, démonstraties, roofvogelworkshops, wandelingen met de vogels, een fotoshoot met de vogels voor amateur of professionele fotografen, verjaardagsfeestjes die je een onvergetelijke herinnering zal bezorgen. elke keer een nieuwe ervaring die je kippevel doen krijgen …

Adres & Route

Openingstijden

Het park heeft sterk wisselende openingstijden (ook afhankelijk van het weer) dus kijk voor de actuele tijden altijd eerst op de website van het park.

Faciliteiten

Rolstoelvriendelijk
Honden verboden
Eigen eten/drinken
Speeltuin aanwezig
GEEN WiFi
Horeca aanwezig
Volledig buiten
GRATIS parkeren

Parkinformatie

  • Beoordelingen
  • Dieren
  • Prijzen
  • Geschiedenis

Review Jardin des hiboux Graide.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Op dit moment is er geen informatie beschikbaar over de dieren die in dit park wonen.
kinderen <3: Gratis
kinderen 3-12: €8,00
Volwassenen: € 10,00
Groepen (+20): € 8,00
Gehandicapten: €6,00 (begeleiders gratis)

Soortgelijke parken

Vogelpark

Vogelpark Marlow

Ons rijke park beslaat 22 hectare en biedt ook een verscheidenheid aan habitats voor veel dieren in het wild. Bij de vele vijvers levende vijverkikkers, gewone padden en boomkikkers. Veel vogelsoorten, zoals merels, goudvinken, goudvinken en kneu’s, gebruiken het park als leefgebied.

Bezoek dit park »
Vogelpark

Weltvogelpark Walsrode

Met meer dan 4000 vogels, 650 soorten en alle continenten, is het moeilijk om een ​​keuze te maken, omdat elke vogel uniek is op zijn eigen manier en het bekijken waard is! Nu zijn er enkele gevederde inwoners van ons park die opvallen vanwege zeer speciale kenmerken.

Bezoek dit park »
Dierentuin

Affen- und Vogelpark Eckenhage

Elk kind droomt ervan om ooit een grappige “Mr Nilsson” van Pipi Longstocking te dragen, een paard te strelen als de “Little Uncle” of rond te ravotten in Bullerbü. – Dit alles en meer is nu mogelijk in het apen- en vogelpark Eckenhagen.

Bezoek dit park »