Kleindierpark Bellingwolde

Home / Dierenparken / Nederland / Kleindierpark Bellingwolde

Een toekomstige kleine beleving in het Groningse

De oorsprong van het huidige Kleindierpark ligt in het midden van het land, in 1996 begon Alexander hier met het houden van exotische zoogdieren.

Na enkele verhuizingen waarbij de ruimte en dus ook de hobby grotere omvang aannam besloot Alexander in 2006 dat hij graag een mini dierentuin zou willen oprichten met als doel educatie en voorlichting over dieren.

In juli 2011 kwam de mogelijkheid om een huis met een stukje grond aan te kopen in Bellingwolde. Vanaf dat moment wordt er officieel gebouwd aan Kleindierpark. Kleindierpark Bellingwolde is de toekomstige kleine beleving in het Groningse pittoreske dorpje Bellingwolde. Kleindierpark herbergt een kleine collectie kleine exotische dieren zoals Aziatische Kleinklauwotters, Stokstaartjes, Eekhoorns, Wallaby’s, Capibara’s en nog meer.

Adres & Route

Openingstijden

Kleindierpark is alleen geopend tijdens de 6 open dagen kijk voor de data op de website of facebookpagina

Faciliteiten

Rolstoelvriendelijk
Honden verboden
Eigen eten/drinken
Speeltuin aanwezig
GEEN WiFi
Geen horeca aanwezig
Volledig buiten
GRATIS parkeren

Soortgelijke parken

Dierentuin

AquaZoo Leeuwarden

Wandelschoenen aan, backpack om, ontdekken maar! Ga samen op ontdekkingstocht in AquaZoo en leer alles over de bijzondere dieren tijdens educatieve presentaties.

Bezoek dit park »
Dierentuin

Bellewaerde Ieper

Gillen van plezier op de leukste attracties, de exotische dieren bewonderen en helemaal tot rust komen in de prachtige natuur? in Bellewaerde doen jullie dat allemaal, in 1 dag!

Bezoek dit park »