Welkom in Tiergehege im Sahnpark Crimmitschau!

Als u de lokale fauna uit de eerste hand wilt ervaren, moet u een bezoek aan de dierenverblijfplaats in het Sahnpark niet missen. Het gebied in het noordwesten van de stad is gevuld met damherten, pony's, dwerg-geiten en een eigenwijze ezel-familie. Er zijn ook cavia's, konijnen en zwanen, ganzen en krielen. Sommige "sterrendeuren" brengen soms de pauw mannetjes, die zich vrij in het crèmepark bewegen en met trots hun prachtige verenpak presenteren aan de bezoekers. Het dierenverblijf wordt afgesloten met een avonturenspeelplaats, een natuurpad en een "groen klaslokaal". Dit is speciaal voor kinderen op school en in de kleuterschool.

Genesteld in het idyllische Sahnpark ligt het niet zo idyllische dierenverblijf. Omringd door twee grote vijvers zijn de verblijven voor pony’s, miniatuur ezels, miniatuur geiten en damherten.

In 1998 werden nieuwe volières gecreëerd voor fazanten en parkieten. Voor ornamenten en ganzen is een kleine plant gemaakt.

In de omheiningen hechten ook en Heidschnucken en sommige kleine dieren leven als konijnen.

Het dierenverblijf Crimmitschau werd in 2006 overgedragen aan de FAB – Vereniging ter bevordering van opleiding, supervisie, counseling en tewerkstelling van volwassenen en jongeren e.V. – als de nieuwe exploitant, die sindsdien verfraaiingsactiviteiten heeft uitgevoerd.

Voorzieningen

Rolstoelvriendelijk
Honden toegestaan
Eigen eten/drinken
Speeltuin aanwezig
GRATIS WiFi
Horeca aanwezig
Gedeeltelijk overdekt
GRATIS

Parkinformatie

  • Beoordelingen
  • Prijzen
  • Openingstijden
  • Dieren info
  • Geschiedenis

Review Tiergehege im Sahnpark Crimmitschau.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis toegang!

24 uur per dag geopend!

Op dit moment is er geen informatie beschikbaar over de dieren die in dit park wonen.
Op dit moment is er geen informatie beschikbaar over het ontstaan van dit park.

Ontvang onze GRATIS nieuwsbrief met unieke weetjes

De populairste uitjes in deze categorie

Dierentuin

AquaZoo Leeuwarden

Wandelschoenen aan, backpack om, ontdekken maar! Ga samen op ontdekkingstocht in AquaZoo en leer alles over de bijzondere dieren tijdens educatieve presentaties.

Bezoek dit park »
Dierentuin

Bellewaerde Leper

Gillen van plezier op de leukste attracties, de exotische dieren bewonderen en helemaal tot rust komen in de prachtige natuur? in Bellewaerde doen jullie dat allemaal, in 1 dag!

Bezoek dit park »

Advertentie