Welkom in Wildgehege Höxberg!

Höxberg, ten zuiden van de stad, trekt veel mensen die elk jaar ontspanning zoeken, waaronder talloze fietsgroepen en gezinnen. Het is in de ware zin van het woord, 162 meter boven zeeniveau. Je kunt het zien aan het geweldige uitzicht op Beckum (op station 9 van de cementroute heb je een geweldig panoramisch uitzicht en een mooie rustplaats) en aan de andere kant naar de Haarstrang (met goed zicht om te zien vanaf de Soestwarte of bij de molen). Een schietbaan met een kleine kaliberstand, een grote dierenverblijf, een volière met binnenlandse en andere vogelsoorten, de oude windmolen en restaurants en hotels bevinden zich in de directe omgeving.

In aanvulling op de 2012 vernieuwde game verblijven voor edelherten en damherten (in verschillende kleuren) op Höxbergturm zijn ook een faciliteit voor dwerg-geiten, konijnen en diverse duiven- en kippenrassen.

Tegenover het wildreservaat ligt in een klein bosje het Rund volière huis, onder toezicht van het vogelreservaat Beckum.

Hier worden grasparkieten, valkparkieten, zebravinken, kanarie’s, dwerg-papegaaien en andere vogels gehouden in gekraagde en natuurlijk ingerichte volières, evenals fazanten en kwartels.

De Höxbergturm of Soestwarte, voor het eerst genoemd in 1464, is een mijlpaal die van veraf te zien is en een weids uitzicht biedt over de Soester Börde.

Voorzieningen

Rolstoelvriendelijk
Honden toegestaan
Eigen eten/drinken
Speeltuin aanwezig
GRATIS WiFi
Horeca aanwezig
Volledig buiten
GRATIS

Parkinformatie

  • Beoordelingen
  • Prijzen
  • Openingstijden
  • Dieren info
  • Geschiedenis

Review Wildgehege Höxberg.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis toegang!

24 uur per dag geopend!

Op dit moment is er geen informatie beschikbaar over de dieren die in dit park wonen.
Op dit moment is er geen informatie beschikbaar over het ontstaan van dit park.

Ontvang onze GRATIS nieuwsbrief met unieke weetjes

De populairste uitjes in deze categorie

Dierentuin

AquaZoo Leeuwarden

Wandelschoenen aan, backpack om, ontdekken maar! Ga samen op ontdekkingstocht in AquaZoo en leer alles over de bijzondere dieren tijdens educatieve presentaties.

Bezoek dit park »
Dierentuin

Bellewaerde Leper

Gillen van plezier op de leukste attracties, de exotische dieren bewonderen en helemaal tot rust komen in de prachtige natuur? in Bellewaerde doen jullie dat allemaal, in 1 dag!

Bezoek dit park »

Advertentie