Nieuwsberichten vanuit de diverse zoos

//Nieuwsberichten vanuit de diverse zoos

Nieuwsberichten vanuit de diverse zoos

By |2018-12-20T22:08:34+00:0020 december 2018|Updates van Zoovaria|

Welkom bij Zoovaria. Deze website bevat alle informatie over (bijna) alle dagjes uit tussen de dieren in heel Europa. Van dierentuin tot museum en van kinderboerderij tot aquaria, ze staan op deze website.

Naast alle locaties van de diverse parken willen wij ook graag alle nieuwsberichten met jullie delen vanuit de diverse dierenparken. Echter de ontwikkelingen gaan zo snel dat het lastig is om alle nieuwberichten ook op onze website te delen. Dit omdat we niet heel snel iet op de website kunnen plaatsen zonder een laptop/pc. Wil je ook graag op de hoogte blijven van geboortes, nieuwbouw, masteplannen en nog veel meer?
Like dan vooral onze Facebookpagina, dan mis je geen nieuwsbericht meer.

In de toekomst gaan we bekijken wat deze website kan bieden om ook alle nieuwsberichten hier te kunnen delen. Zo krijgen we namelijk wel een naslagwerk van alle nieuwberichten. Het plaatsen van nieuws op de website staat dus wel op de planning, alleen kunnen wij nog niet zeggen hoe lang dit nog gaat duren en vragen wij u dus nog even geduld te hebben.

Nieuw is ook dat wij ook op Instagram te volgen zijn! Tagt u ons in uw bericht dann bestaat de mogelijkheid dat wij uw foto op onze pagina delen en u een groter publiek heeft.

Fotografeert u ook graag in dierenparken? Plaats dan uw foto’s in onze Facebookgroep en laat ook velen anderen meegenieten van uw foto’s.

Met vriendelijke groet
Het Zoovaria team

 

About the Author:

Wij maken gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en het gebruik van de website te analyseren en te kunnen verbeteren.
Ik ga akkoord
Privacy Policy