Als eerste Nederlandstalige site presenteert Zoovaria hun site met alle dierenparken in alle Europese landen

Home / Als eerste Nederlandstalige site presenteert Zoovaria hun site met alle dierenparken in alle Europese landen
Logo-Zoovaria-20016-met-circel

Als eerste Nederlandstalige site presenteert Zoovaria hun site met alle dierenparken in alle Europese landen

Eindelijk na een jaar alle vrije uurtjes erin te hebben gestopt, is het eindelijk zover dat ALLE Europese landen op www.zoovaria.com staan! Hiermee zijn we niet alleen de eerste Nederlandstalige site maar onze site is zelfs uitgebreider dan andere (Europese) sites! Niet alleen vind je bij ons ALLE dierentuinen en dierenparken, maar ook aquaria, reptielenparken, vogelparken, Tropische vlindertuinen, maar ook musea met dieren, kinderboerderijen en ook de bijzondere uitjes tussen dieren zoals bijvoorbeeld struisvogelfarms, bizonparken!

logo met tekst ZoovariaZoovaria Ringstaartmaki

Zoovaria.com blijft zich ontwikkelen

We zijn nu wel de meest uitgebreide site zijn van Nederland en van Europa (groter en vollediger dan een Duitse en een Franse collega sites!) maar klaar zijn we zeker nog niet. Nu breekt de fase aan waarbij we de puntjes op de i gaan zetten. Dat houdt in dat we alles na gaan lopen, de layout overal hetzelfde maken en vooral het gebruiksgemak gaan verbeteren en foto’s gaan toevoegen. Nog genoeg te doen dus.
Daarnaast blijven we natuurlijk zoeken naar leuke dagjes uit tussen dieren. Vooral de kleinere parken zijn vaak moeilijk te vinden en vragen daarom veel zoekwerk op het internet.

De grootste blijven we alleen met uw hulp!

Deze site bouwen heeft veel tijd gekost, vooral omdat het de eerste keer is dat we zelf een site bouwden. Maar we vinden het heel leuk om te doen. Dus dat scheelt.

Deze site moet natuurlijk ook up-to-date gehouden worden en daarbij hebben wij jouw hulp nodig!
Dus neem met ons contact op als we een park hebben gemist! Dan kunnen we die toevoegen aan de site. Zo maken we samen de meest complete lijst van Nederland. Natuurlijk mag je ons ook altijd laten weten wat jij nog mist op de site. Onze ambitie is groot, want we willen de meest complete dierentuininformatiesite gaan worden. Maar heb geduld een site bouw je niet zomaar even!
Daarom zijn we ook op zoek naar sponsoren die het mogelijk kunnen maken nieuwe mogelijkheden toe te voegen aan de site.

Team Zoovaria dankt je voor jouw interesse in onze site. We maken deze site met liefde voor dieren, dierenparken en natuurlijk doen we het vooral voor jou!
Blijf ons dus volgen  want er zit nog veel meer leuks in het vat!

Advertentie

adverteren op ZoovariaZoovaria evenementenGrison Uilen en dierenpark De Paay
Zoovaria evenementen

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Meer berichten

BLOG template

Hier plaatsen we straks het blogbericht in. Afbeeldingen toevoegen is geen probleem, alleen niet in dit textvak, maar klik rechtsboven op de blokjes en kies

Er is een jaguar welpje geboren!

In Best Zoo is op 9 december een jaguar welpje geboren! Zaterdag 16 januari zette het welpje zijn eerste stapjes in het buitenverblijf voor de